Meta actualizează Facebook Community Help pentru a oferi asistenţă ucrainenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Community Help pentru ucrainieni.
Facebook Community Help pentru ucrainieni.

Meta actualizează Community Help ca resursă centrală pe Facebook, unde cetăţenii ucraineni şi alte persoane din regiune pot găsi informaţii de încredere de la Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), Organizaţia Internaţională pentru Migraţie şi de la societăţile locale de Cruce Roşie.

Aici sunt disponibile informaţii despre locurile în care se oferă ajutor medical, cum persoanele pot rămâne în siguranţă şi cum pot obţine asistenţă, atât pe teritoriul ​​Ucrainei, cât şi după ce au trecut în ţările vecine.

Facebook Community Help oferă acces la linia telefonică pentru informaţii a Serviciului de Stat de Urgenţă al Ucrainei, prin intermediul Whatsapp, pentru a-i ajuta pe oameni să afle informaţii critice, inclusiv despre procedurile de răspuns în caz de urgenţă.

Un link către Community Help va fi afişat în partea de sus a feed-urilor Facebook şi Instagram ale ucrainenilor, precum şi în partea de sus a rezultatelor pentru căutări relevante pe Facebook.

Facebook Community Help pentru ucrainieni

Funcţia va fi disponibilă în Ucraina, Polonia, România, Slovacia, Ungaria şi Moldova şi va fi afişată în ucraineană, rusă sau engleză.

Strângere de fonduri pentru organizaţii nonprofit: Începând cu data de 23 februarie, utilizatorii de pe Facebook şi Instagram au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru organizaţiile nonprofit care oferă ajutor umanitar în Ucraina. Această sumă este colectată prin donaţiile a 750.000 de oameni de care beneficiază peste 1.500 de organizaţii nonprofit. Donaţiile sunt destinate cetăţenilor din Ucraina şi refugiaţilor în ţările vecine pentru furnizarea de îngrijiri medicale de urgenţă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite