LG lansează un phablet „de buget“. Puţin din G2, puţin din G Pro, dar este Lite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G Pro Lite, un alt fel de a spune că ai un phablet în portofoliu. FOTO LG
LG G Pro Lite, un alt fel de a spune că ai un phablet în portofoliu. FOTO LG

LG vrea câte un dispozitiv pentru fiecare piaţă, iar cel mai recent dispozitiv este un phablet cu dotări medii pentru acea piaţă care vrea un smartphone mai mare.

LG G Pro a fost saltul LG în lumea phablet-urilor, iar versiunea Lite este un gadget intrat „la apă“. Este dual-SIM, are un ecran de 5,5 inci qHD (960x540 pixeli), o memorie RAM de 1GB şi un procesor dual-core de la Mediatek tactat la 1GHz. Camera principală are 8 megapixeli, iar pe faţă se regăseşte una de 1,3 megapixeli, notează PocketNow.

Cel mai interesant aspect la LG G Pro Lite este bateria, ajunge la 3.140 mAh şi în comparaţie cu restul dotărilor autonomia ar trebui să fie foarte bună. Spaţiul de stocare este de 8GB, iar acesta poate fi mărit cu un card microSD. De asemenea, de la LG G2 împrumută difuzoarele stereo. 

LG va trimite spre vânzare acest produs începând cu luna octombrie, în America Latină, iar în Asia în următoarele luni. Nu există încă un preţ fixat pentru acest gadget, dar nicidecum nu va putea fi comparat cu Galaxy Note 3 sau LG G2. Totuşi, LG G Pro Lite va prelua câteva funcţii de la modelele mai bune ale companiei, unele care pot fi suportate de hardware-ul limitat. Iar LG încearcă astfel să-şi creeze nişa de phablet-uri cu preţuri medii spre mici.

Haide să discutăm, ne găseşti pe pagina Tech Adevărul de pe Facebook

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite