LG G2 versus Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezintă în teste două dintre cele mai bune dispozitive ale momentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG are un nou smartphone împotriva rivalilor şi G2 se descurcă decent. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
LG are un nou smartphone împotriva rivalilor şi G2 se descurcă decent. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

LG G2 şi Sony Xperia Z Ultra sunt două dispozitive destul de diferite, dar în privinţa dotărilor sunt similare. Ce se întâmplă când le compari să vezi care e mai bun? Nu prea obţii un răspuns concret.

LG G2 are un procesor Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee şi tactat la 2,2GHz şi un ecran de 5,2 inci. În „colţul“ opus este Sony Xperia Z Ultra cu acelaşi procesor şi aceeaşi cantitate de memorie RAM, dar GSMArena notează că dispozitivul Sony consumă puţin mai multă memorie RAM pentru sistemul de operare şi alte adaosuri. Acestea fiind scrise şi cele două rulând Android, au fost supuse testelor.

LG G2 şi-a adjudecat câteva capitole importante în teste de benchmarking, în primul rând în Benchmark Pi, care testează performanţa per nucle, în Linpack şi AnTuTu împreună cu Quadrant, ultimele două măsurând performanţa per total. Cele două sunt în fruntea tuturor celorlalte, dar primul loc îl schimbă între ele.

Când vine vorba de ecran şi performanţa plăcii grafice, Sony Xperia Z Ultra se descurcă mult mai bine, reuşind de fiecare dată să fie peste LG G2. Mai trebuie spus că Z Ultra este mai bun, conform testului, pentru navigat pe Internet, va veni cu un plus de viteză. Însă, în final, rămâne de menţionat că ambele sunt la fel de bine dotate, dar unul este smartphone, LG G2, şi altul este phablet, Xperia Z Ultra.

„Adevărul“ a fost la IFA 2013 şi ne-am jucat puţin cu ambele dispozitive. Despre Xperia Z Ultra poţi afla mai multe aici, iar despre LG G2 aici. LG s-a gândit că ecranul de 5,2 inci este puţin cam mare, astfel că ales să mute butoanele pe spate şi se poate dovedi o alegere inspirată.

Haide să discutăm! Ne poţi vizita şi pe pagina de Facebook „Tech Adevărul“.

Află mai multe despre cele două companii: 

FOTO VIDEO IFA 2013: LG G2 este prezentat în Europa. Primele impresii despre un smartphone special al LG

IFA 2013: Sony Xperia Z Ultra - Cum se prezintă primul phablet produs de Sony

Inovaţiile Asiei în Berlinul Germaniei: ceasul „deştept“ şi televizoarele de mâine

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite