Lenovo a lansat noua linie Yoga: tablete cu proiector şi care se pot agăţa în cui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashton Kutcher a lucrat la dezvoltarea produselor
Ashton Kutcher a lucrat la dezvoltarea produselor

Lenovo lansează în această seară la Londra noile tablete din seria Yoga, care a fost prezentată pentru prima oară anul trecut. Tabletele au fost realizate în colaborare strânsă cu Ashton Kutcher

Lenovo a lansat în această seară cinci tablete noi şi un laptop de ultimă generaţie. Lenovo Yoga Tablet va avea două versiuni - 8 inci şi 10 inci. De asemenea, tableta va avea versiuni cu Android şi Windows. În plus, Ashton Kutcher a prezentat la Londra noua tableta Lenovo Yoga Tablet Pro de 13,3 inci, cu ecran Quad HD şi proiector inclus. 

Lenovo Yoga Tablet Pro 2

Lenovo Yoga Tablet Pro 2 are un display Quad HD de 13,3 inci şi un pico-proiector inclus. Rulează un procesor de ultimă generaţie Intel Atom (Generaţia a patra). Are o cameră foto de 8 megapixeli şi stocare de 32 şi 64 de GB. Are o grosime de 3,7 milimetri şi 950 de grame greutate. 

Este prima tabletă de pe piaţă care are un subwoofer şi are sistem audio Dolby. 

lenovo yoga tablet londra

Lenovo Yoga Tablet 2 - 8 inci şi 10 inci, Android şi Windows

Lenovo a prezentat şi noua generaţie a tabletei Yoga, care vine cu un display Full HD şi două dimensiuni - 8 inci şi 10 inci. Procesorul este unul Intel Atom de ultimă generaţie. 

Interesant este că Lenovo adaugă două noi tablete seriei - cele cu Windows 8.1. Autonomia rămâne de 18 ore, iar pentru tableta cu Windows Lenovo a creat şi o tastatură specială, care se agaţă la balamaua din spate. 

Un amănunt este şi posibilitatea de a agăţa tableta în cui. Anul trecut, chinezii s-au lăudat cu cele trei  modul de folosire, datorate balamalei. Anul acesta, balamaua are o gaură pentru a o putea agăţa, de exemplu, în bucătărie. 

lenovo yoga tablet londra

Tweets by @vladandriescu

Fluxul video poate fi urmărit aici. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite