Articol publicitar

La evoMAG ai 20% reducere la orice aparat foto digital Sony Cyber-shot

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna aceasta se anunţă o luna plină de oferte. Începând cu această săptămână, toată gama aparatelor foto Sony Cyber-shot 2012 au reducere de 20%, iar oferta se aplică în limita stocului disponibil.

Modele precum W610/620/630/690 sau cel din categoria H90/100 alături de WX50/100 si HX10 cu TX20, la evoMAG, toate beneficiază de mega reducere.

Dacă vreţi să beneficiaţi de cea mai mică şi mai uşoară cameră din lume, cu zoom optic 10x, acum aveţi  ocazia să o luaţi la cel mai mic preţ de pe piaţă. Cu doar 639 lei, veţi avea aparatul foto Sony DSC-WX100  care încorporează un obiectiv puternic, având un zoom optic de 10x, într-un corp subţire şi estetic. Camera Cyber-shot™ WX100 este simplu de utilizat, realizează imagini statice cu detalii extrem de numeroase, 3D şi videoclipuri fluide Full HD, cu opţiuni de creativitate nelimitate.

Este uşor să capturaţi vederi uluitoare ale peisajelor sau scenelor urbane. Cyber-shot™ îmbină o serie de cadre rapide atunci când rotiţi camera dintr-o parte în alta (sau de sus în jos) pentru a crea o singură imagine panoramică uimitoare.

Modul Automat superior reglează expunerea şi alte setări ale camerei pentru rezultate optime în aproape orice situaţie. Focalizarea automată de mare viteză fixează subiectul pentru rezultate extrem de precise.

Nu putem sa nu remarcăm performanţele aparatului foto Sony DSC-TX20 care împreună cu obiectivul Vario-Tessar de la Carl Zeiss vă garantează imagini cu detalii precise, distorsiuni scăzute şi un contrast superb la toate setările de zoom, de la superangular la teleobiectiv.

image

evoMAG vi-l pune la dispoziţie la preţul de doar 1.119 lei  si vă prezintă lumea incredibilă a imagisticii 3D. Capturaţi imagini 3D panoramice pentru a le savura pe televizorul dvs. 3D cu modul de vedere panoramică. Funcţia Unghi panoramic multiplu creează vederi asemănătoare celor 3D pe care le puteţi explora prin înclinarea ecranului camerei.

Dacă  vreţi să filmaţi clipuri video Full HD detaliate, incredibil de clare, recomandarea noastra este Sony DSC-W630  veţi beneficia de imagini stabile, clare, chiar dacă vă deplasaţi sau apropiaţi şi depărtaţi.

Cu acest model veţi realiza fotografii şi filme HD clare, de înaltă definiţie. Obiectivul Vario-Tessar® de la Carl Zeiss® vă garantează imagini cu detalii precise, distorsiuni scăzute şi un contrast superb la toate setările de zoom, de la superangular la teleobiectiv.

Iar dacă nu te-am convins până acum că ai toate motivele  să te bucuri de aceste produse, te anunţ că evoMAG îţi pune la dispoziţie şi sistemul de plată, Card Avantaj cu 3 rate, fără dobândă, pentru plata integrală a ratei lunare.

Ai tot ce vrei la evoMAG!


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite