Jocul pentru care creatorul ar fi asasinat în Coreea de Nord: Kim Jong-Un este cât Godzilla şi înfometează populaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Jong-Un este actualul lider al oamenilor din Coreea de Nord.
Kim Jong-Un este actualul lider al oamenilor din Coreea de Nord.

La adresa lui Kim Jong-Un, dictatorul din Coreea de Nord, au tot apărut parodii în anii de când conduce el ţara. Cea mai interesantă este o aplicaţie în care Jong-Un este cât Godzilla şi mănâncă toate resursele poporului său.

Aplicaţia „Kim Om Nom“ este disponibilă de la finalul lunii iunie pe iPhone şi iPad şi a fost creată de Artur Czemiel, care foarte probabil nu locuieşte în Coreea de Nord. Parcă urmând titlul cărţii lui Adelin Petrişor, „Ţara cu un singur gras“, aplicaţia îl pune pe Kim Jong-Un de o parte şi poporul flămând de cealaltă parte. Mâncarea vine de sus, din mâinile „organizaţiilor umanitare“, şi nu trebuie să ajungă la dictator.

kim om nom

Jocul nu este prea interactiv, trebuie să ai grijă ca pachetele cu alimente să nu ajungă la „Godzilla“ Jong-Un, ci să le dai drumul fix deasupra oamenilor înfometaţi din Coreea de Nord. Atenţie, mâncarea nu trebuie scăpată pe jos, atunci se întrerupe jocul şi tu ai pierdut. În rest, te poţi întrece cu prietenii şi te poţi lăuda cu punctajul online, pe Faccebook.

kim om nom

Sunetul pentru acest joc nu e nimic de lăudat, încearcă să reproducă dialectul oamenilor din Coreea de Nord, dar nu iese nimic prea bun. Până acum are un punctaj de cinci stele, din 17 ratinguri primite, dar va fi interesant cum va reacţiona Coreea de Nord când va afla despre această aplicaţie. Până acum, cei de la Phenian au încercat să cenzureze ironiile la adresa lui Kim Jong-Un chiar şi în ţările din Europa.

Cel mai cunoscut caz e din aprilie 2014, când un frizer din Londra, a lipit mai multe postere în care cap de afiş era Kim Jong-Un. „O frizură proastă? Ai reducere 15% în luna aprilie, de marţi până joi, dacă te tunzi la noi“ este mesajul folosit de frizer. Gluma făcută de frizerul Karim Nabbach l-a făcut popular şi printre oamenii ambasadei Coreei de Nord, care au venit la salon şi i-au cerut să dea posterul joc. El a spus că Marea Britanie nu este Coreea de Nord.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite