iPhone X este unul dintre cele mai dorite produse Apple din istoria companiei. Stocurile s-au epuizat în doar câteva minute de la startul precomenzilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO YouTube / MKBHD
FOTO YouTube / MKBHD

Încă de la lansarea iPhone 8 şi iPhone X era destul de clar ce îşi vor dori clienţii cu adevărat. Dacă terminalele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus au fost ignorate, acesta nu este cazul şi cu noul flagship al Apple, iPhone X.

Precomenzile pentru terminalul cu ecran fără margini s-au epuizat încă din primele minute, astfel că toţi cei care îşi doresc un iPhone X şi nu au apucat să se înscrie, vor trebui să mai aştepte câteva luni pentru a pune mâna pe noul telefon. Se cunoştea de ceva vreme faptul că Apple nu va reuşi să onoreze în 2017 toate precomenzile pentru iPhone X, din cauza producătorului de camere foto frontale, care a întârziat livrările.

Cu toate că preţul iPhone X este unul destul de prohibitiv, chiar şi în SUA, dar mai ales în Europa, estimările companiei americane sunt extrem de optimiste şi prevăd vânzări record ale terminalului care e menit să sărbătorească zece ani de la apariţia primului iPhone. Chiar şi în România, precomenzile la operatorii de telefonie mobile sau la retailerii IT tradiţionali nu au întârziat deloc să apară.

Un lucru e cert. Apple a fost criticată intens pentru preţul uriaş al iPhone X, a cărui variantă de 256 de GB ajunge să coste chiar şi 6200 de lei, în România, însă fanii companiei din Cupertino nu s-au lăsat descurajaţi. Cei care nu vor primi iPhone-ul X pe 3 noiembrie, atunci când se lansează internaţional, vor pune mâna pe noul terminal spre finalul anului, sau chiar în 2018, deoarece cererea este imensă.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite