Instrumentul muzical universal - cu ajutorul tehnologiei poţi învăţa să cânţi la vioară, chitară şi tobe în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiphon Instrument 1 combină hardware cu software FOTO Kickstarter
Artiphon Instrument 1 combină hardware cu software FOTO Kickstarter

Artiphon Instrument 1 este un instrument muzical care foloseşte tehnologia şi muzica pentru a putea fi aproape orice - de la chitară la pian, până la saxofon. Proiectul e finanţat pe Kickstarter.

Artiphon Instrument 1 este un aşa-numit multinstrument. Acesta poate fi mai multe instrumente deodată. Spre deosebire de unele aplicaţii de pe piaţă, instrumentul aduce şi controlul fizic asupra sa, ceea ce poate duce la un sunet mult mai natural.

De exemplu, Artiphon poate fi ţinut ca o chitară şi poate fi controlat pentru a imita sunetele acesteia. Dacă vrem un pian, punem multiinstrumentul în braţe şi apăsăm pe clape, în timp ce vioara se pune pe umăr, pentru a fi controlată natural.

Un avantaj al lui Artiphon este faptul că se conectează wireless la aplicaţii de muzică, cum ar fi Garage Band de la Apple. Cu ajutorul său, putem crea muzică, dar putem adăuga şi fişiere MIDI, pentru a îmbunătăţi şi remixa piese deja existente.

Artiphon Instrument 1

E interesant că instrumentul poate să imite mai multe sunete deodată. Practic, putem avea o chitară şi un bass în acelaşi timp. Dacă vrem să cântăm la vioară, luăm iPhone-ul şi îl folosim pe post de arcuş. Compania care a creat Artiphon a declarat pe Kickstarter că lucrează la un software care va transforma şi Apple Watch în arcuş.

Campania de Kickstarter pentru acest instrument a început de marţi, dar a strâns deja aproape jumătate de milion de dolari de la 1.224 de oameni. Instrumentele costă 300 de dolari şi se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor.

Puteţi urmări video-ul de mai jos pentru mai multe detalii.
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite