HyperX anunță controller-ul Clutch Gladiate pentru Xbox

0
Publicat:

HyperX, echipa de periferice pentru gaming de la HP Inc., companie de produse de gaming și esports, anunță astăzi, 27 martie, disponibilitatea noului controller HyperX Clutch Gladiate cu fir, pentru Xbox. 

Controller HiperX Clutch Gladiate.
Controller HiperX Clutch Gladiate.

Controller-ul Clutch Gladiate cu fir pentru Xbox dispune de dual trigger locks și butoane pe spate reconfigurabile care oferă o experiență de gaming personalizabilă. De asemenea, cele două trigger locks permit utilizatorilor să schimbe, în funcție de preferință, o apăsare scurtă sau lungă a butoanelor.

Mai mult, controller-ul oferă două butoane reconfigurabile care pot fi setate fără software adițional. Controller-ul este echipat și cu două motoare pentru feedback pe bază de vibrații care îmbunătățesc experiența de gaming, și oferă indicii intuitive bazate pe feedback haptic, precum și mânere texturate și un jack stereo de 3.5mm pentru conectare ușoară a căștilor cu fir. Controller-ul Clutch Gladiate este licențiat official pentru Xbox și compatibil în întregime cu Xbox One, Xbox Series X|S și PC, asigurând utilizare pe toate platformele.

Disponibilitate

Controller-ul HyperX Clutch Gladidate cu fir pentru Xbox va fi disponibil în România la prețul de 199 lei prin rețeaua de etaileri și retaileri HyperX.

Specificații controller HyperX Clutch Gladiate cu fir pentru Xbox:

- Număr de identificare 6L366AA

- Tip de conexiune Cu fir

- Compatibilitate Xbox Series X | S, Xbox One, PC

- Intrări USB-C, Microfon (jack stereo de 3.5mm)

- Ieșiri Căști (jack stereo de 3.5mm)

- Lungime 155mm X Lățime110.56mm X Înălțime 64.68mm

- Greutate 280g

- Tip de cablu detașabil USB-C la A

- Lungime cablu 2.95m

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite