Huawei lansează o nouă campanie cu reduceri, de tip Back to School

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu mijlocul lunii august şi până pe 6 septembrie, utilizatorii pot beneficia de oferte speciale la dispozitive din categoriile PC, tablete şi routere în cadrul programului Back To School, dezvoltat împreună cu partenerii locali Huawei.

Campania Back To School vine ca o continuare a campaniilor promoţionale anterioare. Înaintea începerii noului an şcolar, produse performante din portofoliul companiei sunt disponibile la oferte speciale, tocmai pentru ca utilizatorii de orice vârstă să aibă acces la dispozitive capabile să le fie alături în activităţile de zi cu zi, fie ele educative sau profesionale.

Printre dispozitivele care beneficiază de un discount special în valoare de 400 lei, în perioada 10 – 30 august, se numără laptopurile Huawei MateBook D15 (preţ recomandat 2499 lei) şi Huawei MateBook D14 (preţ recomandat 2699 lei, care include şi un ghiozdan Huawei cadou). În aceeaşi perioadă, utilizatorii care achiziţionează un laptop Huawei MateBook X Pro, ediţia 2019, vor beneficia de o reducere specială de 900 lei. Huawei MateBook D14 este şi el inclus în această campanie promoţională, cu un discount de 400 lei, preţul recomandat fiind 2599 lei, acesta incluzând şi un Huawei BT Mouse cadou.

La categoria routere, campania include o ofertă specială pentru Huawei AX3 WiFi 6, care va putea fi achiziţionat la partenerii autorizaţi Huawei cu 299 lei, preţ redus de la 349 lei.  

În ceea ce priveşte segmentul tabletelor, la achiziţionare, utilizatorii vor beneficia de un discount special de 12%, preţul special pentru Huawei Mediapad T8 Wi-Fi fiind de 399 lei, respectiv 489 lei pentru versiunea LTE. Această ofertă este disponibilă între 10 - 30 august.  

În perioada 13 – 23 august, tabletele Huawei Mediapad T3 LTE şi Mediapad T5 LTE vor avea şi ele oferte speciale, ajungând la 559 lei respectiv 849 lei, după aplicarea unui discount de 20% şi respectiv 10%.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite