Huawei anunță nova Y61

0
Publicat:

Huawei a anunțat astăzi, 28 noiembrie, lansarea nova Y61, smartphone din seria nova Y care se remarcă prin tehnologia camerei foto, design, durata lungă de viață a bateriei și încărcare rapidă.

Smartphone Huawei nova Y61.
Smartphone Huawei nova Y61.

Huawei nova Y61 vine cu un ecran de 6,52 inci cu o rezoluție HD+ (1600 x 720p). Utilizatorii pot experimenta ecranul telefonului și cu funcții precum 8x Ultra High Resolution Touching Control sau Dimming Master.

nova Y61 este un smartphone Huawei cu dimensiunile 164.28 x 75.8 x 8.94 mm și o greutate de circa 188 g. Utilizatorii își pot debloca telefonul cu ajutorul unui buton de pornire sigur, activat cu ajutorul amprentei digitale. 

La interior nova Y61 are un procesor octa-core asistat de 4GB RAM, o stocare de 64GB, sistem de operare Android cu interfață EMUI 12.

Unul dintre cele mai importante puncte forte ale Huawei nova Y61 este camera triplă AI, cu cea principală de 50MP, camera de profunzime de 2MP și camera Macro care le permite utilizatorilor să exploreze lumea microscopică.

Huawei nova Y61 include și modul Super Night Shot cu care poți surprinde peisaje nocturne fără trepied. Super Night Shot folosește un algoritm de reducere a zgomotului multi-frame, care poate suprima mai bine punctele luminoase. 

Noul nova Y61 oferă, de asemenea, funcția AI Snapshot, care detectează inteligent mișcarea prin intermediul algoritmului Huawei de detectare a scenei. Obturatorul de tip "point-and-shoot" al camerei foto își ajustează în mod adaptiv viteza și îngheață automat momentul mișcării. 

De asemenea, camera din spate este prevăzută cu o funcție Slow Motion. Camera oferă funcția Master AI, capabilă să identifice obiecte și scene specifice, să optimizeze culoarea și luminozitatea și să ofere fotografii mai bune bazate pe subiecte precum portrete, mâncare, răsărit/apus de soare, zăpadă etc.

Huawei nova Y61 este alimentat de o baterie de 5000mAh, care poate asigura o utilizare intensă fără probleme: suportă 9,5 ore de jocuri, 25 de ore de apeluri telefonice, 13,5 ore de navigare pe internet și 13,3 ore de streaming video. Încărcătorul HUAWEI SuperCharge de 22,5W asigură o încărcare mult mai rapidă în comparație cu produse concurente din aceeași categorie.

Până pe 7 decembrie, Huawei a pregătit și o campanie pentru noul nova Y61. Toți cei care achiziționează acest nou model de telefon inteligent și se abonează la newsletter vor primi un cupon valoric, pentru noul produs și posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul nova Y61 din magazinul online Huawei va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști.

Disponibil în trei culori Mint Green, Sapphire Blue, Midnight Black Dual Card, HUAWEI nova Y61 va ajunge în magazine începând cu 28.11.2022 la prețul recomandat de 899 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite