Huawei anunţă lansarea locală a căştilor true wireless cu ANC, FreeBuds 4i

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casti HUAWEI FreeBuds 4i.
Casti HUAWEI FreeBuds 4i.

Huawei anunţă lansarea celui mai nou model din seria HUAWEI FreeBuds pe piaţa din România, HUAWEI FreeBuds 4i, căşti TWS cu autonomie ridicată a bateriei şi tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC).

HUAWEI FreeBuds 4i moştenesc funcţiile seriei HUAWEI FreeBuds, printre care se numără durata de viaţă a bateriei, calitatea sunetului şi tehnologia eficientă ANC.

Alături de variantele de culoare clasice - Ceramic White şi Carbon Crystal Black - va fi disponibilă, începând cu luna iunie, şi varianta Honey Red.

Cutia de încărcare a căştilor are dimensiunile potrivite pentru a putea fi ţinută în palmă. Căştile HUAWEI FreeBuds 4i au trecut prin mii de teste de confort, adoptând un design care se potriveşte canalului auditiv.

HUAWEI FreeBuds 4i vin echipate cu o baterie generoasă. Atunci când funcţia ANC este oprită, HUAWEI FreeBuds 4i oferă 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal. Alături de resursele oferite şi de cutia de încărcare, pot oferi 22 de ore de redare a muzicii sau 14 ore de apel vocal.

Atunci când ANC este activată, căştile pot oferi 7,5 ore de redare continuă a muzicii şi 5,5 ore de apel vocal. Tehnologia de încărcare rapidă oferă 4 ore de redare audio după o încărcare de numai 10 minute. Astfel, în timpul petrecut pentru a bea un ceai sau o cafea sau într-o scurtă pauză şcolară, căştile se încarcă pentru 4 ore.

Căştile HUAWEI FreeBuds 4i dispun de drivere dinamice de 10 mm pentru o amplitudine mai mare, oferind o performanţă puternică a basului. Căştile vin şi cu o diafragmă compusă din polimer „PEEK+PU", ce asigură sensibilitate ridicată şi un răspuns dinamic bogat. Structura de reducere a zgomotului produs de vânt asigură consistenţa efectelor sonore.

HUAWEI FreeBuds 4i detectează zgomotul ambiental prin microfoane şi generează o undă sonoră inversă pentru a reduce zgomotul. Algoritmul de anulare a zgomotului vizează scenarii tipice cum precum un mall aglomerat, gălăgia din mijloacele de transport, o gară sau un birou pentru optimizarea ANC.

Utilizatorii pot controla redarea muzicii sau apelurile vocale şi pot activa tehnologia de anulare a zgomotului prin atingerea căştilor.

Acestea sunt disponibile local la preţul recomandat de vânzare de 399 lei.  

Primii 1.000 de cumpărători care achiziţionează HUAWEI FreeBuds 4i, în perioada 30 martie – 8 aprilie, primesc cadou un HUAWEI Band 4.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite