Huawei a lansat MateBook D16, pliabilul Mate Xs 2 ┼či multe alte produse

0
0
Laptop Huawei MateBook D16
Laptop Huawei MateBook D16.

Huawei a lansat ieri, 23 iunie, la Istanbul o serie ├«ntreag─â de produse: noul smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2, laptop-ul HUAWEI MateBook D16 de 16 inci, tableta HUAWEI MatePad Paper, prima tablet─â cu ecran E-ink, nova Y70 ┼či nova Y90,┬á ┼či c─â┼čtile HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Strategia Huawei se concentreaz─â pe 6 segmente principale: smartphone-uri, produse non-smartphone, ecosistem HMS, rela┼úion─âri B2B, solu┼úii auto ┼či solu┼úii Smart Home.

Lansarea HUAWEI Mate Xs 2, noul smartphone v├órf de gam─â de la Huawei, cu design pliabil spre exterior ┼či corp ultra-u┼čor, ultra-sub┼úire, este un punct de referin┼ú─â ├«n istoria Huawei.┬á

C├ónd este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat ┼či neted oferind utilizatorilor o experien┼ú─â pliabil─â potrivit─â at├ót pentru divertisment, c├ót ┼či pentru munc─â. Smartphone-ul este echipat ┼či cu camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics. Samartphone-ul are o baterie de 4600 mAh, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W.

Smartphone pliabil Huawei Mate Xs 2

Huawei prezint─â ┼či noi smartphone-uri din gama medie: nova Y70 ┼či nova Y90. Primul dispozitiv, nova Y70 vine cu o baterie de 6000 mAh care necesit─â ├«nc─ârcare doar de dou─â ori pe s─âpt─âm├ón─â, ├«n timp ce nova Y90 se ├«ncarc─â p├ón─â la 50% ├«n doar 30 de minute, datorit─â tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W.┬á

Ambele dispozitive au ecrane mari, nova Y90 dispun├ónd de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inci ┼či o ram─â ultra-├«ngust─â, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inci.┬á

Smartphone Huawei nova Y70 ┼či nova Y90

Huawei a lansat o nou─â linie de produse cu ecran FullView de 16 inci. HUAWEI MateBook D16 ofer─â suficient spa┼úiu pentru lucru ┼či faciliteaz─â gestionarea mai multor sarcini simultan. Gama MateBook este alimentat─â de procesorul Intel Core H-Series de a 12-a genera┼úie cu TDP de p├ón─â la 40 W, RAM cu dou─â canale ┼či unitate SSD de mare vitez─â. ├Än plus, cu modelul D16, experien┼úele devin ┼či mai eficiente datorit─â gestion─ârii fi┼čierelor pe mai multe dispozitive ┼či a func┼úiei de c─âutare AI, care permit transmiterea mai u┼čoar─â a fi┼čierelor ├«ntre computer, smartphone ┼či tablet─â, dep─â┼čind barierele de partajare a datelor ├«ntre dispozitive.┬á

HUAWEI MateBook D16 are corp metalic u┼čor ┼či greutate similar─â cu cea a laptopurilor tradi┼úionale de 15,6 inci, av├ónd o portabiilitate ridicat─â.

Huawei a lansat ┼či prima sa tablet─â E-ink, MatePad Paper, potrivit─â pentru utilizatorii din industria creativ─â. Conceput─â pentru a fi portabil─â, HUAWEI MatePad Paper se eviden┼úiaz─â printr-un factor de form─â sub┼úire ┼či o greutate redus─â de aproximativ 360 g.

HUAWEI MatePad Paper

HUAWEI MatePad Paper este echipat─â cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inci, care le ofer─â utilizatorilor o experien┼ú─â de citire ce nu obose┼čte ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare T├ťV Rheinland pentru un ecran asem─ân─âtor h├órtiei. Combina┼úia ecran - stilou ofer─â o experien┼ú─â office ┼či aduce utilizatorului senza┼úia scrisului pe h├órtie.

├Än segmentul audio, Huawei a lansat FreeBuds Pro 2. Noile c─â┼čti se remarc─â prin calitatea sunetului, datorat─â sistemului audio dublu. C─â┼čtile dispunde dou─â convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magne┼úi cu crossover digital, ce ├«i permite dispozitivului s─â disting─â ├«ntre frecven┼úele ├«nalte ┼či cele joase ┼či un codec LDAC. Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe pia┼ú─â este capabil s─â ofere cu 15% mai multe func┼úii de reducere a zgomotului ├«n compara┼úie cu modelul anterior.

Casti Huawei FreeBuds Pro 2

├Än anumite scenarii, poate fi atins─â o performan┼ú─â maxim─â de reducere a zgomotului de 47 dB. C─â┼čtile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate ┼či cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascult─ârii sunetului, capabili s─â detecteze ├«n timp real modific─ârile de volum, diferen┼úele din structura canalului auditiv ┼či modific─ârile din modul de purtare. Noile c─â┼čti ofer─â o conectivitate u┼čoar─â cu orice sistem de operare pentru smartphone.

Utilizatorii vor putea achizi┼úiona smartphone-ul HUAWEI Mate Xs 2 la pre┼úul de 9999 lei, HUAWEI nova Y70 la pre┼úul de 949 lei, dar ┼či HUAWEI MatePad Paper la 2399 lei al─âturi de noile c─â┼čti HUAWEI Freebuds Pro 2 la pre┼úul de 899 lei. Cel mai recent laptop de la Huawei, MateBook D16, va putea fi achizi┼úionat, ├«n func┼úie de caracteristicile necesare utilizatorilor la pre┼úuri ├«ntre 4199 ┼či 5999 lei. ├Än ceea ce prive┼čte smartphone-ul nova Y90, acesta va fi disponibil pentru precomand─â ├«ncep├ónd cu a doua jum─âtate a lunii iulie.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite