Huawei a lansat MateBook D16, pliabilul Mate Xs 2 şi multe alte produse

0
0
Laptop Huawei MateBook D16.
Laptop Huawei MateBook D16.

Huawei a lansat ieri, 23 iunie, la Istanbul o serie întreagă de produse: noul smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2, laptop-ul HUAWEI MateBook D16 de 16 inci, tableta HUAWEI MatePad Paper, prima tabletă cu ecran E-ink, nova Y70 şi nova Y90,  şi căştile HUAWEI FreeBuds Pro 2.

Strategia Huawei se concentrează pe 6 segmente principale: smartphone-uri, produse non-smartphone, ecosistem HMS, relaţionări B2B, soluţii auto şi soluţii Smart Home.

Lansarea HUAWEI Mate Xs 2, noul smartphone vârf de gamă de la Huawei, cu design pliabil spre exterior şi corp ultra-uşor, ultra-subţire, este un punct de referinţă în istoria Huawei. 

Când este deschis, ecranul lui Mate Xs 2 devine plat şi neted oferind utilizatorilor o experienţă pliabilă potrivită atât pentru divertisment, cât şi pentru muncă. Smartphone-ul este echipat şi cu camera True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics. Samartphone-ul are o baterie de 4600 mAh, cu HUAWEI SuperCharge de 66 W.

Smartphone pliabil Huawei Mate Xs 2

Huawei prezintă şi noi smartphone-uri din gama medie: nova Y70 şi nova Y90. Primul dispozitiv, nova Y70 vine cu o baterie de 6000 mAh care necesită încărcare doar de două ori pe săptămână, în timp ce nova Y90 se încarcă până la 50% în doar 30 de minute, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 40 W. 

Ambele dispozitive au ecrane mari, nova Y90 dispunând de un ecran HUAWEI Edgeless FullView de 6,7 inci şi o ramă ultra-îngustă, iar nova Y70 de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inci. 

Smartphone Huawei nova Y70 şi nova Y90

Huawei a lansat o nouă linie de produse cu ecran FullView de 16 inci. HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spaţiu pentru lucru şi facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan. Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel Core H-Series de a 12-a generaţie cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale şi unitate SSD de mare viteză. În plus, cu modelul D16, experienţele devin şi mai eficiente datorită gestionării fişierelor pe mai multe dispozitive şi a funcţiei de căutare AI, care permit transmiterea mai uşoară a fişierelor între computer, smartphone şi tabletă, depăşind barierele de partajare a datelor între dispozitive. 

HUAWEI MateBook D16 are corp metalic uşor şi greutate similară cu cea a laptopurilor tradiţionale de 15,6 inci, având o portabiilitate ridicată.

Huawei a lansat şi prima sa tabletă E-ink, MatePad Paper, potrivită pentru utilizatorii din industria creativă. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper se evidenţiază printr-un factor de formă subţire şi o greutate redusă de aproximativ 360 g.

HUAWEI MatePad Paper

HUAWEI MatePad Paper este echipată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inci, care le oferă utilizatorilor o experienţă de citire ce nu oboseşte ochii, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei. Combinaţia ecran - stilou oferă o experienţă office şi aduce utilizatorului senzaţia scrisului pe hârtie.

În segmentul audio, Huawei a lansat FreeBuds Pro 2. Noile căşti se remarcă prin calitatea sunetului, datorată sistemului audio dublu. Căştile dispunde două convertoare digital-analogice (DAC) integrate pe cip, un driver dinamic cu patru magneţi cu crossover digital, ce îi permite dispozitivului să distingă între frecvenţele înalte şi cele joase şi un codec LDAC. Primul sistem Triple MIC ANC TWS de pe piaţă este capabil să ofere cu 15% mai multe funcţii de reducere a zgomotului în comparaţie cu modelul anterior.

Casti Huawei FreeBuds Pro 2

În anumite scenarii, poate fi atinsă o performanţă maximă de reducere a zgomotului de 47 dB. Căştile HUAWEI FreeBuds Pro 2 sunt echipate şi cu trei algoritmi dinamici de optimizare a ascultării sunetului, capabili să detecteze în timp real modificările de volum, diferenţele din structura canalului auditiv şi modificările din modul de purtare. Noile căşti oferă o conectivitate uşoară cu orice sistem de operare pentru smartphone.

Utilizatorii vor putea achiziţiona smartphone-ul HUAWEI Mate Xs 2 la preţul de 9999 lei, HUAWEI nova Y70 la preţul de 949 lei, dar şi HUAWEI MatePad Paper la 2399 lei alături de noile căşti HUAWEI Freebuds Pro 2 la preţul de 899 lei. Cel mai recent laptop de la Huawei, MateBook D16, va putea fi achiziţionat, în funcţie de caracteristicile necesare utilizatorilor la preţuri între 4199 şi 5999 lei. În ceea ce priveşte smartphone-ul nova Y90, acesta va fi disponibil pentru precomandă începând cu a doua jumătate a lunii iulie.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite