HP are un miniPC de două kilograme la fel de puternic ca un server

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HP a anunţat în această toamnă un miniPC cu puterea unui server şi potrivit pentru cei care procesează videoclipuri 4K sau lucrează cu software CAD.

De la HP e cunoscută seria de staţii grafice Z, dar acum şi dimensiunile sunt de luat în seamă cu Z2 mini, despre care compania susţine că e de două ori mai puternică decât orice miniPC comercial existent pe piaţă. Mai mult, poate fi conectată simultan la şase monitoare.

Ca hardware, este echipată cu procesoare Intel Xeon, plăci grafice Nvidia şi unităţi de stocare HP Z Turbo Drive. Şi pentru că într-un astfel de minicomputer căldura poate fi o problemă mare, HP a instalat ventilatoare dezvoltate special pentru Z2 mini, dar şi un sistem de răcire cu nivel scăzut de zgomot. Astfel, HP Z2 Mini este cu 63% mai silenţios decât un miniPC din clasa business).

În România, noul miniPC de la HP va fi disponibil abia din ianuarie, la un preţ care începe de la 850 de euro. Per total, de banii aceştia (şi mai mulţi pentru hardware mai bun), primeşti un „pătrat“ de 21,6 centimetri pătraţi, cu o înălţime de 5,8 cm şi o greutate de aproximativ două kilograme.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite