GTA recreat în Rusia are tot ce-i trebuie pentru a fi hit: Dacia, costume ciudate şi arme din carton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţine jocuri sunt mai populare decât Grand Theft Auto. De la clasicul Vice City la ultimul titlu din serie, milioane de gameri îl ştiu, iar ruşii au o parodie foarte interesantă pentru GTA.

Nu este o premieră reproducerea unui joc, nici GTA nu e străin de aşa ceva, dar cumva ruşii, sau toţi est-europenii, reuşesc s-o facă cu un umor absurd pe care vesticii nu-l prea au. Aşa cum magazinul Play pentru Android este plin cu jocuri dedicate Daciilor sau manelelor, aşa şi ruşii au ceva "har" când vine vorba de parodierea GTA: San Andreas.

Probabil că ştii povestea din seria Grand Theft Auto. Eşti un fel de mafiot, care se învârte prin cercuri de mafioţi şi care ajunge să distrugă maşini, să omoare şi jefuiască oameni şi să încerce să rămână în viaţă prin câteva oraşe fictive. Acum, acţiunea a fost mutată de ruşi în Kursk, iar creatorii sunt membrii ai studioului Puzzle, scrie Russia Today

Partea la fel de interesantă ca parodia este că maşina folosită pentru deplasare este Dacia Logan, dar vândută în Rusia cu emblema Renault.

Coloana sonoră este creată tot de Puzzle, iar primul videoclip a apărut la începutul lunii august. Spre finalul acestei luni au apărut şi următoarele două. Nu vei învăţa nimic din aceste videoclipuri, dar măcar vei descoperi un alt fel de a juca GTA. Armele sunt de hârtie, dar trebuie să recunoşti că măcar actorii de ocazie s-au descurcat rezonabil ca să reproducă mişcările robotice din joc.

Primul videoclip produs de Puzzle

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite