Grupul Dacia Renault a implementat în România un sistem Hikvision, de monitorizare a temperaturii angajaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hikvision a furnizat un sistem de monitorizare a temperaturii angajaţilor Grupului Dacia Renault, în cadrul unui proiect dezvoltat de partenerul său, Eutron Invest Romania. Acesta a fost implementat la Uzinele Dacia Mioveni, la Centrul Tehnic Renault Titu şi la sediul Renault Bucharest Business Connected.

În total, în cele trei puncte, Eutron Invest Romania a instalat 156 de echipamente Hikvision, camere termografice portabile şi fixe, precum si video recordere de reţea.

Tipurile de echipamente termografice Hikvision instalate la Dacia – Renault:

Uşor de purtat şi manevrat, această cameră termografică este alimentată cu o baterie reîncarcabilă Li—ion. Poate funcţiona continuu timp de 8 ore. Datele sunt afişate pe un ecran LCD de 2,4 inci.

Vine cu filtre si functii video care ii asigura o precizie deosebita in detectarea temperaturii. Display de 3,5 inci. Poate funcţiona continuu timp de cinci ore între două încărcări ale acumulatorului.

De tip Bullet, poate fi instalată în locurile cu trafic uman intens. Se remarcă prin tehnologiile evoluate de procesare a imaginii (Adaptive AGC, DDE, 3D DNR) şi prin sensibilitatea modului videotermal cu o rezoluţie de 160x120. Are şi funcţie de alarmă audio.

Camerele pot scana temperatura mai multor persoane simultan, ceea ce le face utile în detectarea suspiciunilor de îmbolnăvire în aglomeraţii.

Imagine indisponibilă

Camerele termografice au fost integrate într-o reţea cu echipamente de tip Network Video Recorder (Cod: 8-ch 1U 4K NVR), fiecare cu 8 canale video IP, cu live view, înregistrare şi redare, inclusiv la rezoluţie 4K. Video recorderul Hikvision vine si cu funcţii suplimentare, ca numărarea oamenilor şi poate integra şi modele de camere deja instalate. 

Grupul Hikvision a fost înfiinţat în 2001 în Hangzhou - China. Activează în 155 de ţări, prin intermediul a 2400 de parteneri. Topul Forbes al celor mai performante 2000 de companii din lume situează Hikvision pe locul 800. În ultimii ani, Hikvision s-a extins şi pe pieţe verticale: securitatea publică, transporturile, educaţia, asistenţa medicală, energie, precum şi în domeniul clădirilor inteligente. 


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite