Google va construi un cartier într-un oraş european. Primele imagini cu sediul care va fi construit în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google plănuieşte să-şi construiască un nou sediu în Londra, care să transforme ideea de clădire simplă într-un adevărat cartier care să adune antreprenori, programatori şi vizionari, ca să dezvolte produsele Google şi nu numai.

Planurile Google au fost publicate pentru prima oară pe internet, iar cartierul imaginat de către Google se bazează pe ecologie, dezvoltare sustenabilă şi concentrarea oamenilor de afaceri.

Gigantul online va investi 1,6 miliarde de dolari în sediul din Londra, cheltuind momentan un miliard pentru a cumpăra terenul unde va fi ridicat sediul. 

Cartierul general al Google se întinde pe 330 de metri şi va avea o înălţime maximă de 11 etaje.

image

Noul cartier Google din londra va fi amplasat lângă staţia King's Cross St. Pancras, o zonă care are acces la mai multe legături de metrou decât oricare alta din Londra şi are conexiuni cu trenurile care ajung în Franţa, Belgia sau Scoţia.

Evident, fiind un sediu Google, vom avea parte de cafenele, restaurante şi magazine, în timp ce la etaj specialiştii companiei vor dezvolta produse inovatoare. Pe acoperiş, vor fi montate grădini. Practic, tot cartierul Google va ocupa o parte din bulevardul King's Boulevard, care leagă Regent's Canal şi Granary Square.

Google mai are nevoie de aprobările de la autorităţile londoneze, iar dacă totul va merge conform planului, Google va termina construcţia până în 2017.

image

Cum vi se pare ideea Google? Vă invităm pe Facebook Tech Adevărul să discutăm. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite