Gadgetul de penis care îţi spune cu ce viteză faci sex şi câte calorii arzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inelul de penis vibrează şi transmite date către o aplicaţie mobilă
Inelul de penis vibrează şi transmite date către o aplicaţie mobilă

Totul este conectat în lumea noastră, aşa că nu e surprinzător că o echipă de americani încearcă să strângă bani pentru a realiza un inel de penis inteligent, care să se conecteze la o aplicaţie.

Lovely e un inel care se montează în jurul penisului. Proiectul a fost pus pe platforma de crowdfunding Indiegogo acum câteva zile şi a reuşit să atragă 15.000 de dolari. 

Scopul final, după 31 de zile de campanie pe Indiegogo, va fi strângerea a 95.000 de dolari, necesari pentru construirea inelului şi comercializarea sa.

Lovely se montează în jurul penisului erect şi, cu ajutorul senzorilor, trimite date către aplicaţie. După o partidă de sex, primeşti sfaturi şi noi poziţii sexuale care vi s-ar potrivi. 

De asemenea, calculează numărul de calorii arse, viteza maximă pe care ai atins-o în timpul partidei şi altele.

Aplicaţia Lovely are peste 120 de poziţii sexuale pe care le putem încerca la sugestia inelului de penis. Gadgetul de 130 de dolari trimite sfaturi, după ce analizează statisticile ultimelor partide. De asemenea, vei şti mereu cât de mult a durat o partidă de sex şi forţa gravitaţională pe care ai creat-o atunci când ai făcut-o ultima dată.

image

Inelul vibrează, pentru a crea plăcere pentru parteneri şi are o autonomie de două ore. Dacă eliminăm vibraţia, bateria e suficientă pentru 7 ore.


 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite