FOTO Noi imagini cu HTC One Mini 2 - un telefon (mai) ieftin şi din aluminiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC One Mini 2
HTC One Mini 2

HTC One Mini 2 se pregăteşte de lansare, la câteva luni după fratele său mai mare, HTC One. Alte imagini au apărut, iar telefonul va avea carcasă de aluminiu. Cu toate acestea, îi lipseşte camera duală.

Potrivit contului de Twitter @evleaks, HTC One Mini 2 va semăna foarte mult cu fratele său mai mare. Un lucru îmbucurător este carcasa din aluminiu. Va lipsi în schimb camera duală de 4 megapixeli.

Conform tuturor informaţiilor de până acum, One Mini 2 va avea performanţe medii, cu unele caracteristici tehnice slabe. One Mini 2 va avea un ecran de 4,5 inci, HD, un procesor quad-core Snapdragon 400, ca pe LG G2 Mini, card microSD şi o singură cameră foto de 13 megapixeli. Camera frontrală va avea 5 megapixeli.

Până una alta, noi am avut HTC One M8 în teste. Acesta rămâne un terminal impresionant, de o frumuseţe incredibilă, dar camera foto a fost o mică dezamăgire. Telefonul e singurul care poate concura cu iPhone 5s în materie de design, dar camera adiţională nu este foarte utilă, decât pentru fotografii pasionaţi, care îşi iau timp să facă o imagine.

Puteţi vedea un video cu HTC One M8 mai jos.

Funcţiile camerei foto de pe M8. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/htc" target="_blank">View the story "HTC" on Storify</a>]

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite