FOTO Cea mai populară aplicaţie de mail de pe iPhone ajunge pe Android. Mailbox lansează versiuni noi şi pentru Mac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mailbox a fost lansată iniţial pe iOS
Mailbox a fost lansată iniţial pe iOS

Una dintre cele mai populare aplicaţii pe iOS, Mailbox, a ajuns şi pe Android, la un an după ce compania a fost cumpărată de Dropbox.

Mailbox pentru Android aduce funcţionalităţile de gestionare a mailurilor şi pe platforma Google. Ce a fost cu adevărat important la Mailbox a fost simplitatea sa, mai ales în condiţiile în care aplicaţia standard de Gmail a devenit mult mai complicată.

Aplicaţia funcţionează la fel, pe bază de swipe. Acesta face ca mesajele să fie înregistrate ca citite, să fie arhivate sau şterse pentru totdeauna. Dar Mailbox aduce şi Auto-swipe, o opţiune nouă, care învaţă acţiunile noastre, care amână răspunsul la mesaje în funcţie de gesturile noastre şi poate fi setată de către noi. Toate căsuţele de mail sunt sincronizate cu Dropbox.

Mailbox pentru Android. 

Mailbox pentru iOS. 

image

Mailbox are 275 de milioane de utilizatori în acest moment. Odată cu tranziţia către Android, Mailbox ajunge şi pe Mac OS X. Cei care vor să facă rost de aplicaţie pentru calculatorul sau laptopul lor Apple pot să se înscrie în faza beta.

image

O companie Dropbox

„După ce am petrecut un pic de timp cu Gentry, Scott şi restul echipei ne-am dat seama că obiectivele noastre sunt comune. Şi ei, ca şi noi doresc să găsească rezolvări la problemele de zi cu zi”, au declarat la acel moment reprezentanţii Dropbox.

Cei 14 angajaţi ai Mailbox au ajuns la Dropbox, ca parte a achiziţiei. Dropbox a menţionat foarte clar că Mailbox nu dispare. „Produsul are nevoie să crească rapid şi credem că prin unirea cu Dropbox, lucrul acesta se va întâmpla rapid”, au scris reprezentanţii Dropbox.

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/mailbox-i-dropbox" target="_blank">View the story "Mailbox şi Dropbox" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite