Fitbit a lansat în România plata contactless la comercianţi cu ajutorul smartwatch-ului sau a fitness band-ului. Cum configurezi aplicaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fitbit a anunţat lansarea în premieră a metodei de plată Fitbit Pay în România. Începând de astăzi, toţi clienţii Băncii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic şi Fitbit Versa îşi pot adăuga datele cardului de credit sau debit VISA în aplicaţia Fitbit.

Opţiunea Fitbit Pay poate fi configurată cu uşurinţă pe Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic şi Fitbit Versa prin parcurgerea unor paşi simpli în aplicaţia de mobil Fitbit şi adăugarea cardului de credit sau debit direct în secţiunea Fitbit Wallet. 

Şi tranzacţiile la comercianţii care acceptă plăţile contactless vor fi uşor de realizat, fiind nevoie doar să ţii apăsat butonul din partea stângă a dispozitivului până când funcţionalitatea e activă, apoi să păstrezi dispozitivul aproape de cititorul de card până cand vezi că plata a fost acceptată.

În plus, tranzacţiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platformă standard de generare a token-urilor, informaţiile cardului nu sunt stocate sau transmise către comercianţi ori către Fitbit.

Fitit Pay funcţionează cu peste 165 bănci şi emitenţi de carduri, în peste 22 ţări.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri