Facebook va permite monetizarea conținutului tuturor utilizatorilor. Ce setare a devenit disponibilă pentru toți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meta a anunțat extinderea la nivel global a setării „modul profesional“ pentru profilele tuturor utilizatorilor Facebook, astfel că aceștia că își vor putea monetiza conținutul.

Facebook va permite monetizarea conținutului / Foto: EPA-EFE
Facebook va permite monetizarea conținutului / Foto: EPA-EFE

„Professional Mode” este  similar cu „Pages” deoarece oferă creatorilor posibilitatea să creeze un profil separat pentru a posta pe rețeaua socială. Într-o postare pe blog, Facebook a declarat că vede această schimbate ca pe o modalitate de „a câștiga bani din diverse programe de monetizare”, prin care oamenii se pot conecta cu urmăritorii într-un mod diferit.

Setarea profilului le oferă creatorilor acces la funcții de monetizare și instrumente de analiză, cum ar fi Reels Play de la Facebook, care permite câștigarea banilor pe videoclipurile postate de aceștia. „Professional Mode” oferă, de asemenea, creatorilor eligibili acces la Stars, care  permitecâștigarea banilor direct de la urmăritorii de pe Reels, în direct, dar și la cerere.

De asemenea, creatorii din acest mod vor avea accea la abonamente, ceea ce le oferă posibilitatea de a partaja pe rețeaua de socializare conținut destinat exclusiv abonaților. Abonamentele nu au fost încă implementate complet, fiind încă în faza de testare.

„Professional Mode vă permite să vă construiți o audiență globală de abonați, rămânând în același timp conectat cu prietenii și familia de pe profilul personal de Facebook", a precizat compania în postarea de pe blog. „Pe măsură ce publicați conținut public, veți avea acces la funcții concepute pentru a vă ajuta să obțineți și să atrageți noi urmăritori, care anterior erau disponibile doar pe Pages"

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite