Evenimentul dedicat PlayStation 5, amânat de Sony pentru a permite „vocilor mai importante să fie auzite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Planificat pentru data de 4 iunie, evenimentul organizat de Sony în care urma să aflăm noi detalii despre jocurile pentru PS5 a fost amânat.

Anunţul a fost făcut de contul oficial al PlayStation pe Twitter, şi specifică: ”Deşi înţelegem că gamerii din întreaga lume sunt entuziasmaţi să vadă jocuri pentru PS5, nu credem că acesta este un moment pentru celebrare astfel că, pentru moment, ne vom retrage şi vom lăsa voci mai importante să fie auzite”.

În cadrul evenimentului, Sony urma să anunţe noi titluri ce vor fi disponibile pentru consola lor din noua generaţie. Decizia a fost primită cu reacţii mixte de către fani, mulţi spunând că jocurile video sunt o formă de evadare din realitatea gri în care ne aflăm în aceste momente.

O decizie similară a fost luată şi de cei de la Activision, care au decis amânarea sezonului 4 din Call of Duty: Modern Warfare. Lansarea ar fi trebuit să aibă loc astăzi, însă reprezentanţii Activision au anunţat că atât sezonul 4 din CoD: MW, cât şi sezonul 7 din Call of Duty: Mobile vor fi amânate, deoarece ”acesta este momentul ca cei care se luptă pentru egalitate, justiţie şi schimbare să fie văzuţi şi auziţi”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite