Dan Nica la Forumul Româno-Chinez: „Felicit Adevărul pentru premiera naţională realizată astăzi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la ministudioul adevarul.ro de la Forumul Româno-Chinez, ministrul comunicaţiilor şi societăţii informaţionale, Dan Nica, a ţinut să felicite adevarul.ro pentru premiera realizată astăzi: transmisia în direct a evenimentului pe şase canale simultane.

Cititorii sau "telecititorii" noştri au la dispoziţie pagina specială dedicată Forumului Româno-Chinez, unde pot vedea plenara acestui eveniment, dar şi grupurile de discuţii.

Ministrul Dan Nica a spus că "vreau să vă felicit pentru un lucru poate văzut de unii, dar poate puţin remarcat. Adevărul are o premieră tehnologică naţională pentru că realizează transmisia în direct pe internet, de la toate sălile de discuţii tematice simultan“. 

De asemenea, ministrul Nica a adăugat că "este o realizare tehnică cu totul şi cu totul deosebită. Acest lucru este posibil şi pentru faptul că industria IT&C din România este atât de puternică, ceea ce v-a permis să aveţi o transmisiune de o asemenea calitate. În primul rând a stârnit foarte multă invidie, arătând că atunci când vorbeşti de transmisiune TV nu mai eşti în legătură doar cu clasicele emiţătoare TV, ci pur şi simplu utilizezi internetul ceea ce îţi permite să le vezi oriunde şi oricând, cu ajutorul unui smartphone“. 

Ministrul Dan Nica despre iniţiativa adevarul.ro: „Adevărul are astăzi o premieră naţională pentru că realizează transmisia pe şase canale în acelaşi timp“

Cei interesaţi pot urmări atelierele de lucru din transport şi infrastructură, cel de agricultură, cel de energie sau atelierele pentru turism şi IT&C.

Prin intermediul tehnologiei streaming, cititorii Adevărul pot urmări aceste discuţii, dar şi interviurile pe care le fac jurnaliştii adevarul.ro la ministudioul de la Palatul Parlamentului.

Puteţi urmări evenimentul pe parcursul zilei prin streaming-ul de pe adevarul.ro. 

Mai puteţi citi despre Forumul Economic România-China:

China promite investiţii uriaşe în România. Ce documente au adoptat oficialii din delegaţia chineză cu partea română. Acordurile şi memorandumurile parafate zilele acestea la Bucureşti cu delegaţia condusă de premierul chinez Li Keqiang anunţă proiecte de miliarde de euro în domeniile energetic, alimentar, IT şi cultural.

Şedinţa CSAT, convocată de Băsescu în perioada în care Ponta are pregătite întâlniri cu premieri. Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) convocată de către preşedintele Traian Băsescu este programată la o oră la care premierul Victor Ponta are pregătite, din timp, întrevederi cu mai mulţi prim-miniştri, veniţi la Bucureşti pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est.

China ne ajută. Din nou. De la o vreme, în jurul politicii externe a statului român tot mai mulţi ochi privesc cu atenţie. Ochii sunt ai diferiţilor actori de talie mică sau foart mică, implicaţi în sfera publică. Toţi îşi dau cu părerea, fac uz de multe ori de diferite tiluri şi diplome universitare, dar în afară de vorbe, puţină substanţă se „degajă” din analizele lor.

Grupurile chineze BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co, interesate de preluarea combinatului Oltchim. Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat o scrisoare de intenţie cu reprezentanţii BAOTA Petrochemical Group şi JUNLUN Petroleum Co, care sunt interesate de preluarea combinatului vâlcean.

În vizită la Tigrul Est European. De ce nu trebuie să se supere Uniunea Europeană. Colosul chinez este la Bucureşti prin Premierul Li Keqiang, după 19 ani de băltire a relaţiilor comerciale România – Republica Populară Chineză. Aceste relaţii sunt încă sub potential, desi ele au crescut in 2013.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite