Cum se pregăteşte unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier şi decoraţiuni de Black Friday

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier şi decoraţiuni interioare a anunţat, de Black Friday, oferte special create pentru clienţii români, estimând vânzări duble faţă de anul trecut.

Anul acesta Bonami, magazinul ce comercializează online mobilier şi decoraţiuni, aşteaptă, pentru Black Friday, vânzări de 2.5 milioane de euro, din care 20%,  500.000 de euro, pe piaţa din România.

Întrucât pe perioada reducerilor de Black Friday, Bonami înregistrează cele mai mari vânzări în România, în comparaţie cu toate celelalte ţări unde compania este prezentă, vor exista oferte special create pentru clienţii români.

Sezonul Black Friday, ce include anul acesta două weekenduri, 12-15.11 şi 26-29.11,  va începe încă de joi la miezul nopţii şi se va încheia duminică. Pentru primul weekend, în care Bonami participă la Black Friday românesc, vor exista produse cu reduceri de până la 80%. Pentru Black Friday tradiţional, va exista o reducere de 15% la orice produs din oferta Bonami. Pe 30.11 , luni, va avea loc Cyber Monday.

Pavel Vopařil, CEO Bonami, a menţionat:’’ Anul acesta suntem deosebit de optimişti în ceea ce priveşte Black Friday, proiectăm vânzări duble faţă de 2019, atât în România, cât şi pe celelalte pieţe unde suntem prezenţi. Pregătirile pentru acest eveniment online au debutat în august, astfel încât să putem avea o ofertă largă şi cele mai bune preţuri pentru clienţii noştri. Previzionăm vânzări cu 300% mai mari, faţă de o zi obişnuită de noiembrie.’’

Recent, Bonami a început să ofere în România posibilitatea livrării coletelor mici prin serviciul Coletăria, ceea ce va contribui la creşterea vânzărilor în cele două weekend-uri Black Friday: ‘’ Ne aşteptăm ca oamenii să comande cu şi mai multă încredere, deoarece nu se vor baza pe curieri şi îşi pot prelua comenzile oricând doresc. Este un mod de livrare mai convenabil şi mai confortabil pentru clienţii noştri.’’, a mai adăugat Vopařil.

Faţă de anul trecut, compania a dublat, de la 20.000 la 40.000, numărul de produse unice (SKU) disponibile pentru Black Friday.

Bonami continuă campania cashback pe tot parcursul lunilor noiembrie şi decembrie, astfel că orice sumă cheltuită pe Bonami.ro în această perioadă, va fi returnată clienţilor pe 24.12, sub formă de credite.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite