Cum alegi un laptop bun pentru sesiuni intense de gaming cu cele mai noi titluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un astfel de laptop e deja depăşit, de gaming nici nu mai poate fi vorba.
Un astfel de laptop e deja depăşit, de gaming nici nu mai poate fi vorba.

Un mare avantaj al avansului tehnologic e că acum poţi avea gaming pe laptop fără mari probleme. Totuşi, trebuie să ştii cum îl alegi. Aceste sfaturi te vor ajuta.

În ultimii ani, dezvoltatorii de jocuri s-au mişcat foarte rapid când vine vorba despre grafica titlurilor pe care care le-au lansat (sau urmează să le lanseze). De asta, e posibil să fi văzut deja clipuri cu jocuri rulând la rezoluţie 4K şi 60fps sau jocuri proiectate special pentru căştile de realitate virtuală, jocuri cu grafică atât de avansată încât ai impresia că te uiţi la un film.

Dacă laptopul pe care îl foloseşti pentru gaming e mai vechi de trei sau patru ani, sunt şanse foarte mari să nu poţi experimenta acel grad de detaliu descris mai sus, nici să te bucuri în niciun fel de jocurile VR care urmează să iasă pe piaţă.

Sufletul oricărui PC este procesorul – asta se aplică oricărui tip de PC şi o ştie (sper eu) oricine. Un procesor mai nou nu înseamnă doar o viteză mai mare, ci şi acces la cele mai noi tehnologii de transfer, o eficienţă energetică mai mare şi o optimizare mai bună pentru cele mai ”proaspete” jocuri. Un procesor bun nu stă doar în frecvenţă, ci şi în numărul de threaduri şi de nuclee, dar şi în tehnologiile proprietare pe care le are la dispoziţie.

Detaliile complete despre un laptop bun de gaming pot fi găsite aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite