„Colecţia“ de toamnă a Orange aduce net nelimitat în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orange anunţă o ofertă specială pentru toamnă.
Orange anunţă o ofertă specială pentru toamnă.

Orange oferă internet 4G nelimitat pentru weekend. Ce ar trebui să faci ca să beneficiezi de oferta pregătită pentru toamnă.

În perioada 8 septembrie -14 octombrie, activarea sau prelungirea unui abonament din oferta curentă, îţi oferă pe toată perioada contractuală weekend cu net nelimitat. Acest „weekend“ începe de vineri şi se termină duminică. Internetul 4G nelimitat de la Orange va fi disponibil la abonamente de voce de cel puţin 14 euro şi la cel de date de peste 12 euro, iar perioada contractuală va fi de 24 de luni.

Aceşti abonaţi vor putea achiziţiona la preţuri speciale telefoane, tablete şi accesorii în magazinul online în fiecare weekend prelungit, de vineri până duminică. Micii întreprinzători au parte, de asemenea, de internet gratuit nelimitat prin pachetele dedicate Orange Pro. Acestea oferă mai multe resurse de roaming lunare incluse în abonament începând cu Orange Pro 16, iar pachetul Orange Pro 12 are mai mult internet mobil în reţeaua naţională.

În plus, în peste 90 de oraşe din România, sunt disponibile noile oferte convergente fix - mobil Orange Open cu internet fix prin fibră cu viteze de până la 1Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 de canale şi voce mobilă nelimitat. Acestea primesc resurse adiţionale prin abonamentele mobile incluse, Orange Me 14 - Orange Me 42.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite