Cele mai citite bloguri din România - de unde să afli cele mai interesante opinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blog

Zi de zi pe internet puteţi citi cei mai interesanţi bloggeri. Îi urmăriţi pe reţelele sociale sau articolele lor vă apar pe telefon. Dar care sunt cei mai citiţi bloggeri din România?

Pe lângă platforma de bloguri Adevărul, pe care o puteţi citi în fiecare zi, puteţi să vedeţi opiniile celor mai influenţi bloggeri din România, care au devenit adevărate branduri.

Cele mai citite bloguri din România - recomandările adevarul.ro

Deşi nu veţi găsi astfel de bloguri în topurile de pe internet, care iau în considerare doar anumite felii sau depind de introducerea într-o listă, noi vă recomandăm şi câteva bloguri interesante.

Unul dintre cele mai comentate bloguri din România este cel al lui Arhi, pe care-l găsiţi la acest link. De asemenea, pe Vali Petcu îl puteţi citi pe zoso.ro, în timp ce pe zona de IT şi turism Radu Dumitru scrie pe nwradu.ro.

Topul ZeList cu cele mai citite bloguri din România

ZeList, unealtă de monitorizare şi clasificare a blogurilor din România are un top. Aici intră doar blogurile care s-au înscris, aşadar topul nu este complet.

Topul nu ia în considerare neapărat cele mai citite bloguri din România, ci şi date de pe reţelele sociale şi din comentarii.

Pe primul loc este blogul lui Tudor Chirilă, tudorchirila.blogspot.com, după care urmează manafu.ro şi bookblog.ro. Pe locul patru este ciutacu.ro, după care urmează groparu.ro.

Cei mai vizibili bloggeri din România

Potrivit refresh.ro, care citează datele din ZeList Monitor, există un top al celor mai vizibili bloggeri în reţelele sociale. Topul este actualizat în luna martie 2015 a acestui an, deci este de actualitate.

Potrivit acestui top, cel mai vizibil blogger este şi jurnalist, fiind vorba de Cătălin Tolontan, care are blogul tolo.ro.

Urmează în acest clasament Vlad Petreanu (petreanu.ro) şi Vali Petcu (zoso.ro). Lista este completată de Adi Hădean, Cristi Dorombach, Simona Tache, Cristina Bazavan, Răzvan Pascu, Alexandru Negrea şi Cetin Ametcea.

Topul bloggerilor în relaţie cu agenţiile

Revista Biz a realizat anul trecut un top al bloggerilor în funcţie de relaţia lor cu agenţiile de publicitate şi campaniile la care au participat.

Pentru al doilea an consecutiv, Cristian China Birta se păstrează pe primul loc în clasamentul bloggerilor care au colaborat cel mai mult cu agenţiile.

Topul este completat de Cristian Manafu, Cabral, Cristina Bazavan şi Ana Morodan.

image

Topul bloggerilor în trafic.ro

Potrivit trafic.ro, clasamentul arată diferit, dar nu vă recomandăm să luaţi în calcul acest clasament, pe care-l dăm doar pentru corectitudine politică. Acest lucru vine de la faptul că blogurile din top sunt unele de cele mai multe ori anonime, care au crescut traficul în mod artificial.

Cele mai citite bloguri din România, potrivit trafic.ro sunt devorbacutine.eu, pufosenia.org şi cronicipebune.ro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite