Cele mai aşteptate jocuri ale anului 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grand Theft Auto V este printre cele mai aşteptat jocuri din 2013
Grand Theft Auto V este printre cele mai aşteptat jocuri din 2013

În 2013, pasionaţii jocurilor video, pe console sau pe calculator, vor avea titluri noi pe care să le abordeze, noi poveşti pe care să le descopere şi pasiuni mai vechi de redescoperit.

Printre cele mai aşteptate jocuri ale anului 2013 se regăseşte Grand Theft Auto V, despre care se presupune că va ieşi pe piaţă din 12 martie, dar data trebuie confirmată. Hărţile folosite pe GTA V vor fi mai mari decât la jocurile anterioare, dar caracteristicile care au făcut jocul atât de popular se vor păstra: distrugeri, arme, droguri şi femei frumoase de convins. De asemenea, va fi primul joc din serie în care vom putea să ne alegem mai mult decât un personaj: vom putea fi un veteran de război, Trevor, un recuperator, Franklin şi un gangster bătrân pe nume Michael.

Call of Duty: Modern Warfare 4 nu are o dată de lansare stabilită. După ce 2012 a fost anul Black Ops 2, 2013 ar trebui să fie anul Call of Duty. Vorbim de un first person shooter tradiţional, cu un modul de multiplayer care ne va ţine în priză prin diferite misiuni. Lansarea este posibilă pentru finalul anului 2013.

Crysis 3

Jocul se va lansa pe 22 februarie 2013 pentru console şi pentru calculatoare. Crysis 2 nu a fost chiar un succes mondial, dar a fost un joc realmente plăcut. Vorbim despre o acţiune de după o apocalipsă, cu New York-ul plin de vegetaţie, indundaţii şi atmosferă sumbră. Shooterul va avea o grafică impresionantă, cel puţin aşa susţine Crytek, studioul care se ocupă de joc.

Dead Space 3

Va fi lansat pe 8 februarie pe console şi calculatoare. Dead Space 3 se joacă într-un fel de cimitir din spaţiu şi este clasicul joc între oameni şi extratereştri. E un third person shooter horror în care personajul principal este Isaac Clarke, care trebuie să ucidă Necromorfii, cadavre înviate de un virus extraterestru. Totul se bazează pe tăierea adversarilor, pe dezmembrarea acestora cu ajutorul unei varietăţi de arme.

Halo 5

Nu există o dată oficială de lansare şi nici o siguranţă că vom avea parte de acest joc în 2013, dar speranţa rămână. Bătăliile spaţiale ar putea fi lansate odată cu o nouă consolă Xbox. După lansarea Halo 4, dezvoltatorii de la 343 Industries au spus că au început să lucreze deja la următoarea generaţie a jocului. Dar dacă zvonurile privind lansarea Xbox în toamna lui 2013 sunt corecte, Halo 5 s-ar putea lansa odată cu platforma nouă. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite