Cel mai bun compact a devenit mai bun: Sony RX100 III cu obiectiv nou de la Zeiss

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony RX100 III vine cu vizor electronic.
Sony RX100 III vine cu vizor electronic.

Gama Cyber-shot RX100 este completată cu noul model Cyber-shot RX100 III. Senzorul rămâne de 1 inci, dar obiectivul este mai luminos şi poartă aceeaşi semnătură Zeiss.

Cu un corp compact, uşor şi elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot RX100 III oferă utilizatorilor beneficiile consacrate ale seriei, alături de o suită de îmbunătăţiri majore. Obiectivul şi procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder cu filtru Zeiss T* şi funcţiile avansate de filmare oferă pasionaţilor imagini clare, bogate în detalii, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este uşor de folosit pentru autoportrete, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

Obiectivul grandangular Zeiss Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8 poate surprinde o serie impresionantă de scenarii fotografice, de la peisaje, până la portrete. Cu diafragma F2.8 la distanţa focală cea mai mare poţi obţine imagini cu efect bokeh. Performanţele în captarea luminii permit, de asemenea, utilizarea unui timp de expunere foarte scurt, ce ajută la surprinderea clară a oricărui subiect aflat în mişcare. Filtrul Neutral Density 3-stop (1/8) integrat oferă flexibilitate suplimentară în condiţii de lumină intensă sau în cazul imaginilor în care este surprinsă curgerea apei.

Noul Cyber-shot RX100 III dispune de un vizor electronic OLED Tru-Finder retractabil, iar aparatul dispune de un senzor de 1 inci Exmor R CMOS cu iluminare din spate şi rezoluţie efectivă de 20 megapixeli. Sensibilitatea excelentă a senzorului în condiţii de lumină scăzută, precum şi zgomotul de imagine redus, împreună cu procesorul Bionz X de ultimă generaţie oferă pasionaţilor de fotografie cele mai bune rezultate. De trei ori mai rapid faţă de modelul anterior, procesorul asigură imagini clare, detaliate şi culori naturale.

sony rx100 markIII

Procesorul Bionz X oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi explora latura creativă cu ajutorul unor funcţii video noi. În premieră pentru gama Cyber-shot, RX100 III este compatibil cu formatul XAVC S, bazat pe standardul profesional XAVC ce permite înregistrarea în format Full HD cu până la 50Mbps. Scenele de acţiune sunt surprinse în cele mai mici detalii, datorită performanţelor de înregistrare HD la 100 cadre pe secunde în modul XAVC S, care pot apoi fi redate la o viteză redusă folosind aplicaţia Sony PlayMemories Home. Şi fanii „selfie-urilor” vor putea utiliza cu uşurinţă camera foto datorită ecranului LCD Xtra Fine de 3 inci rabatabil la 180 de grade care oferă utilizatorilor libertate în compoziţia cadrelor.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite