Ce nu vrem să vedem la noul iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iphone 5

Ce ar putea merge greşit după lansarea noului telefon de la Apple? Aşteptările sunt foarte mari, iar nevoile clienţilor sunt şi ele foarte ridicate. Pretenţiile de asemenea.

Există deja foarte multe informaţii despre iPhone 5, iar specificaţiile sunt aproape publice. Cel mai probabil vom vedea un procesor quad core, un ecran de 4 inci şi un conector de 9 pini. De asemenea, vom avea un sistem nou de operare.

Dar ce poate merge rău peste patru ore? Am făcut o listă cu marile dezamăgiri care ar putea apărea după lansarea Apple:

  • Procesor dual core. Toată lumea aşteaptă de la Apple să lanseze un procesor mai puternic, cu patru nuclee, care se aliniază la piaţă. Chiar dacă un procesor dual core poate funcţiona mai bine pe un sistem de operare optimizat şi autonomia bateriei va fi mai mare, la nivelul imaginii, Apple ar putea fi taxată pentru că rămâne în urmă. Dar nu o dată compania fondată de Steve Jobs a avut un alt drum decât concurenţa sa.
  • Baterie slabă. Indiferent de procesorul care va fi montat pe iPhone 5, o autonomie slabă a bateriei va distruge imaginea companiei. Una din marile probleme ale smartphone-urilor de astăzi este autonomia slabă a bateriei. Procesoarele mari cer multe resurse, iar aplicaţiile moderne sunt consumatoare de energie. Apple va trebui să reinventeze bateria.
  • Conexiune de internet slabă. Toţi aşteptăm 4G, chiar dacă nu a fost implementat încă în toate ţările.
  • Un preţ mai mare de 650 de dolari. Pe o piaţă în creştere, dar cu o competiţie acerbă, un preţ prea mare al dispozitivului ar putea să limiteze posibilitatea de a prelua din cota de piaţă a altor producători. De asemenea, după lansarea noului telefon, generaţiile anterioare vor trebui ieftinite considerabil.
  • Lipsa unui adaptor oficial pentru noul încărcător.
  • O cameră foto mai slabă decât a competiţiei şi o cameră frontală slabă. Apple va trebui să vină cu o cameră foto de cel puţin 10 megapixeli, opţiuni de editare şi distribuire a fotografiei şi o cameră frontală de calitate, pentru convorbiri.
  • Multitasking absent. Telefonul va trebui să îşi îmbunătăţească posibilităţile de a lucra în mai multe aplicaţii deodată.
  • Lipsa integrării cu reţelele sociale. iPhone trebuie să fie o unealtă de comunicare pe internet extraordinară, conectată la tot ce este în trend acum.
  • Aplicaţii care nu funcţionează pe iOS 6. Dacă Apple va transforma sistemul de operare, iar aplicaţiile vor trebui updatate şi upgradate, compania nu va fi privită cu ochi buni.
  • Lipsa unui ecran de tip Retina, cu o rezoluţie impresionantă. 
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite