Căutările pe Google de 8 martie: românii au vrut idei de cadouri şi mesaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii au căutat şi mesaje de „la multi ani“.
Românii au căutat şi mesaje de „la multi ani“.

Ziua internaţională a femeii, sărbătorită pe 8 martie, nu se derulează doar în florării şi restaurante, ci şi pe Internet. Iată cum s-a văzut pe Google.

Ziua de 8 martie s-a văzut pe Internet, prin Google, în peste 200.000 de căutări pe cuvintele cheie: ziua internationala a femeii şi flori. Topul este continuat de termeni precum mesaje pentru mama, la multi ani şi urari de la multi ani, conform unei analize realizată de agenţia de marketing online Today’s.

Volumele de căutări pentru mesaje cu urări se păstrează la cote ridicate indiferent de sărbătoare, pornind de la 8 martie până la Paşte şi Crăciun. În ceea ce priveşte căutările specifice românilor, aceştia caută pe Google cadouri 8 martie, cadouri pentru doamne, cadouri pentru ea sau cadouri pentru profesoare, iar cele mai mari volume de căutări pentru acestea sunt din Bucureşti.

Mai este interesant un alt punct de vedere asupra sărbătorilor primăverii. De Paşte şi Crăciun sunt foarte multe căutări pentru cadourile de tip pachet, cu mai multe produse, care online apar sub termenul cosuri cadou, dar în perioada 1 - 8 martie oamenii nu caută aproape deloc, deşi sunt disponibile în magazine. În ceea ce priveşte cuvântul cadouri, pentru acesta e înregistrat în martie al treilea cel mai mare volum de căutări după decembrie, respectiv februarie.

Revenind la unul dintre termenii din top, din 2005 până în prezent, căutările pentru flori au crescut de la an la an, iar în 2016 au fost cu aproximativ 10% mai multe căutări decât în anul precedent. Anual, în perioada 1 - 8 martie, sunt înregistrate cele mai multe căutări pe cuvântul cheie flori. Şi termenul florarie online este în top în luna martie.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite