Câte aplicaţii are utilizatorul mediu în smartphone-ul său?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilizatorul mediu are 26 de aplicaţii în telefonul mobil
Utilizatorul mediu are 26 de aplicaţii în telefonul mobil

Smartphone-urile devin parte din viaţa noastră de zi cu zi, iar numărul de aplicaţii pe care le folosim este mare. Un studiu arată că cele mai multe aplicaţii sunt folosite de către utilizatorii din Coreea de Sud, iar utilizatorul mediu are 25 de aplicaţii descărcate în telefon.


Sud-coreenii au 40 de aplicaţii în telefon, dar au plătit doar pentru 2,7% din ele, mai puţin decât liderul global în ceea ce priveşte numărul de aplicaţii pe bani. Japonezii plătesc pentru 17,5 din aplicaţiile lor. Media globală este de 5,6%.

Portalul de statistici online Statista a creat un grafic cu numărul de aplicaţii folosite de utilizatori, bazându-se pe raportul Google - Our Mobile Planet.

Pe locul secund în clasamentul aplicaţiilor folosite este Elveţia, cu 39,8, iar suedezii folosesc în medie 39,3 de aplicaţii. În Norvegia se folosesc 32,5 aplicaţii, iar în Franţa media este de 32,2 aplicaţii. Deşi România nu este inclusă în studiul defalcat, media globală este de 26,2 aplicaţii folosite.

În afară de sud-coreeni, care nu plătesc pentru aplicaţiile lor, francezii sunt cei mai zgârciţi. Doar 3,5% din ei plătesc pentru programele instalate pe telefon sau tablete.

Studiul a fost realizat în luna martie, pe un eşantion de 1.000 de persoane din fiecare ţară. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite