Black Friday începe la Vivre.ro cu reduceri de până la 90% la peste 500.000 de produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vivre

Vivre dă startul campaniei de Black Friday în această seară, cu reduceri de până la 90%. Compania a listat o gama de produse cu peste 300% mai mare faţă de cea de anul trecut şi a pregătit stoc dublu în depozite.

Reducerile vor fi disponibile până pe 19 noiembrie, la toate categoriile de produse de pe Vivre.ro. Anul acesta clienţii pot achiziţiona ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, rame foto, plante artificiale, vaze şi alte obiecte decorative de la 15,99 lei, covoare de la 29,99 lei, cosmetice de la 25,99 lei, corpuri de iluminat de la 49,99 lei, scaune de la 89,99 lei, precum şi canapele de la 699,99 lei.

Campania se va desfăşura simultan în cele nouă ţări în care Vivre activează. VIVRE a început pregătirea acestei campanii încă din vară, asigurând stocuri la toate selecţiile de interes şi timpi de livrare mai buni, peste 60% din produse având acum livrare rapidă.

Spaţiile logistice de până la 24.000 mp,  investiţia  în tehnologie pentru eficientizarea activităţii de logistică,  echipamentele de manipulare a mărfii pentru a automatiza pe cât posibil sistemul de împachetare şi livrare al comenzilor asigura premisele unor servicii superioare oferite clienţilor.

Interfaţa platformei VIVRE este îmbunătăţită şi peste 1000 produse au fost scanate pentru a fi integrate în funcţia de AR (Augmented Reality) care le permite clienţilor să probeze produsele în casele lor, înainte de a le achiziţiona, având astfel o experienţă mai plăcută. 

“ Ne dorim sărbătorirea celor 9 ani de VIVRE prin reflectarea acestei cifre simbolice în oferta noastră: 9 ţări,  90% reducere, preţuri începând de la 9,99 lei”, a declarat Călin Fusu, CEO şi Co-fondator Vivre.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite