Black Friday 2013: Sfaturi pentru cumpărături reuşite de Vinerea Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Black Friday 2013 aduce reduceri mari în magazinele offline şi online
Black Friday 2013 aduce reduceri mari în magazinele offline şi online

Black Friday 2013 va fi organizat anul acesta şi pe 22, dar şi pe 29 noiembrie. Black Friday aduce reduceri mari în magazine. Vă oferim ghidul nostru pentru cumpărături raţionale de Vinerea Neagră.

Faceţi-vă cont pe mai multe site-uri de Black Friday

Înainte de Black Friday, care începe anul acesta pe 22 noiembrie la mai multe site-uri din România, printre care emag.ro, f64.ro şi pcgarage.ro, făceţi-vă cont pe aceste site-uri. Dacă vreţi să plătiţi cu cardul, adăugaţi-vă datele de pe acum. Nu trebuie să pierdeţi vremea creând un cont, adugându-vă cardul. De asemenea, cu o zi înainte de Black Friday deschideţi site-urile introduceţi-vă datele şi salvaţi-le. Să aveţi site-urile în bookmark-uri.

Încercaţi şi magazinele offline

Dacă nu vă merge cu magazinele online sau dacă nu aveţi timp să staţi pe internet, daţi o şansă şi magazinelor offline care vor organiza promoţii de Black Friday anul acesta. La Flanco, Altex sau Media Galaxy veţi găsi produse pe care le veţi putea chiar testa la faţa locului. Aflaţi ce magazine aveţi în apropiere şi când se deschid.

Înceraţi şi alternativele de Black Friday

Nu vă duceţi doar la magazinele cunoscute. Documentaţi-vă pe cele mai mari şi vedeţi cum stau preţurile. Folosiţi comparatoare de preţ ca price.ro sau shopmania.ro. Acolo veţi descoperi pe alte site-uri produse care nu sunt la reducere, dar care au preţul real. Documentaţi-vă chiar în afara ţării să vedeţi cât costă un produs. Deşi magazinele online mici nu au capacităţile giganţilor ca eMAG, pot avea reduceri la produse interesante. Urmăriţi şi nişele în ziua de Black Friday.

Wish List-ul e important

Pe orice site aveţi o listă de produse pe care le memoraţi pentru mai târziu. Folosiţi această listă cu atenţie şi puneţi produsele pe care le urmăriţi de Black Friday. E important să nu cumpăraţi la întâmplare, doar pentru că un produs este ieftin. Trebuie să vi-l doriţi, pentru a vă bucura apoi de el. Astfel, din Wish List îl veţi putea comanda cu rapiditate.

Pagini alternative nu prima pagină a unui site de Black Friday

Nu intraţi pe pagina principală a unui site în ziua de Black Friday. Mulţi o accesează. Încercaţi pagini de produs sau profilul vostru personal.

Nu luaţi produse pe care nu le cunoaşteţi doar pentru că sunt reduse

Vor fi multe produse la reduceri. Tablete, telefoane, laptopuri. E important să vă documentaţi dacă nu vă pricepeţi foarte mult la tehnologie. Nu daţi click doar pentru că e mai ieftin sau pentru că are reducere de 50%. Unele produse nu vor merita. Gândiţi-vă de ce cumpăraţi şi pentru cine.

Dacă nu vă place, nu cumpăraţi

Există un produs cu o reducere atât de mare încât aţi trece peste defectele lui? Gândiţi-vă că nu vreţi o femeie uşor de abordat şi care să nu vă facă fericiţi. Degeaba e un produs ieftin, dacă nu vă stârneşte dorinţa de a cumpăra. Evitaţi-le. Fiţi raţionali.

Apelaţi la prieteni

Grupaţi-vă din timp şi găsiţi omul care se pricepe cel mai bine la tehnologie. El vă va oferi sfaturi. De asemenea, puteţi să îi daţi banii şi el comandă ceea ce e mai bine pentru dumneavoastră.

Grupuri, grupuleţe de Black Friday

Nu staţi singuri. Dacă puteţi să staţi cu prietenii, adunaţi-vă în jurul laptopului şi uitaţi-vă la oferte. Folosiţi-vă conturile şi comandaţi produsele după ce v-aţi consultat. De asemenea, unul mai priceput la tehnologie trebuie să existe.

Produsele mici au şi reduceri interesante de Black Friday

Uitaţi-vă şi la produse mici. Vor fi e-readere ieftine, carduri de memorie, stick-uri. Merită cumpărate, doar pentru că există acolo şi sunt foarte ieftine. 

---

Black Friday 2013: nu ştii sigur ce să cumperi? Întreabă-ne. Am deschis „Ghişeul de Black Friday”

Vă aşteptăm întrebările şi pe Tech Adevărul. Daţi un Like la pagină, daţi un mesaj şi noi vă răspundem. 

Suntem şi pe Twitter şi răspundem pe acest profil - click aici pentru accesare.  Ne vom uita şi peste hashtag-ul #BFadevarul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite