Bitdefender lansează o soluţie de gestionare a parolelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Bitdefender a lansat Bitdefender Password Manager, o nouă soluţie pentru utilizatori care simplifică crearea şi gestionarea parolelor securizate pentru toate conturile online de pe mai multe platforme, inclusiv cele mobile.

Bitdefender Password Manager generează şi salvează parole unice şi complexe pentru fiecare cont, permiţând gestionarea în siguranţă a datelor de conectare cu o singură parolă principală. Este susţinut de o criptare end-to-end, cu o configurare simplă, instalare uşoară şi funcţionalitate intuitivă concepută pentru orice utilizator.

O cercetare recentă a Bitdefender privind comportamentul online a peste 10.000 de oameni din întreaga lume a arătat că jumătate folosesc o singură parolă pentru toate conturile online şi aproape o treime (32%) refolosesc parolele pentru mai multe conturi.

Utilizatorii au acum în medie opt conturi, iar peste jumătate dintre ei folosesc memorarea pentru a gestiona parolele. Ca urmare, mulţi recurg la parole slabe, uşor de reţinut şi le refolosesc pe mai multe conturi.

Caracteristicile principale ale Bitdefender Password Manager

  • Generator de parole  – Soluţia creează o parolă sigură, complexă şi unică pentru fiecare cont cu un singur clic. Salvaţi şi precompletaţi automat credenţialele pentru site-urile vizitate în mod regulat pentru a simplifica autentificările.
  • Gestionare şi completare automată a datelor cardurilor -- Stocaţi în siguranţă şi completaţi automat detaliile cardurilor de plată şi datele personale pentru o verificare şi o completare simplificată a formularelor. Toate datele sunt criptate şi decriptate la nivel local, iar titularul contului este singurul care are acces la parola principală. Nicio terţă parte nu are acces la informaţiile financiare ale utilizatorului.
  • Sincronizare pe mai multe platforme -- Extensiile de browser pentru Windows şi MacOS acceptă o multitudine de browsere web (Chrome, Firefox, Edge) şi dispozitive mobile (Android şi iOS). Suportul pentru Safari va fi lansat în perioada următoare. Sincronizaţi şi accesaţi automat parolele de pe orice dispozitiv.
  • Blocare automată -- Aţi uitat să vă deconectaţi de pe un dispozitiv care nu este al dvs. Bitdefender Password Manager se blochează automat cu un PIN sau deconectează utilizatorii de la conturile online după o perioadă de inactivitate la nivel de browser. Capacităţile de recuperare a conturilor asigură faptul că utilizatorii nu pierd niciodată accesul la parolele lor şi că pot recupera întotdeauna cheia principală.
  • Importă date de acces existente de pe orice platformă -- Preia cu uşurinţă date şi parole de pe alte platforme, inclusiv Bitdefender Wallet, browserele Chrome şi Firefox, 1Password, LastPass, Dashlane, Sticky Password şi multe altele.

Disponibilitate

Bitdefender Password Manager este disponibil acum. O versiune de trial de 90 de zile este disponibilă în majoritatea produselor Bitdefender. Pentru clienţii Bitdefender Premium Security, serviciul este inclus. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite