Avantajele unui laptop nou şi cum alegi un model potrivit pentru tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea toamnei începe şi sezonul achiziţiilor. Un laptop ar trebui să fie pe listă, dacă vechiul model nu te mai „ascultă“.

Diverse studii spun că oamenii îşi pot forma un obicei nou în aproximativ 66 de zile. Dacă laptopul tău are deja câţiva ani, ţie ţi se va părea normal faptul că durează extrem de mult până când se aprinde şi ţi se va părea normal să ai timp să-ţi găteşti un mic dejun copios înainte să auzi sunetul de pornire de la Windows. Dar doar pentru că te-ai obişnuit aşa, asta nu înseamnă că eşti şi avantajat de această situaţie.

Poate PC-ul tău era printre cele mai performante de pe piaţă în momentul în care l-ai achiziţionat, dar până şi laptopurile mai prietenoase cu bugetul lansate în ultimul timp sunt mai rapide decât unealta ta. Fie că vrei doar să-ţi verifici emailul de dimineaţă sau vrei să termini câteva sarcini de muncă, un laptop mai nou înseamnă mai mult timp pentru lucrurile importante şi mai puţin timp pierdut.

La capitolul ”design”, poţi să te aştepţi la dispozitive mult mai subţiri şi mult mai uşoare. În ceea ce priveşte performanţele sunt câeva lucruri pe care merită să le iei în considerare. Un laptop este, în primul rând, o unealtă aşa că vrei să te asiguri că îşi va face treaba cum trebuie. Pentru asta, procesorul trebuie fie cât mai nou. Acum, plăcile video integrate pe procesoarele Intel sunt mai puternice decât plăcile dedicate de altă dată, aşa că îţi poţi lua cu încredere un laptop fără placă grafică separată, fiindcă nu vei simţi diferenţa dacă nu eşti un gamer înrăit. 

Toate detaliile despre cum să îţi alegi un laptop nou sunt disponibile aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite