ASBIS a lansat Lorgar - periferice pentru gaming şi industria creativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microfon ASBIS Lorgar VOICER 931.
Microfon ASBIS Lorgar VOICER 931.

ASBISc Enterprises Plc, distribuitor, dezvoltator şi furnizor de produse, soluţii şi servicii IT şi IoT pe pieţele din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, a lansat o nouă marcă de de accesorii pentru gameri şi creatori de conţinut - Lorgar.

Portofoliul de produse include mai multe modele de mouse, tastaturi, mousepad-uri, gamepad-uri, scaune, microfoane, camere web, căşti şi alte periferice.

Lorgar intră pe piaţă cu patru modele de microfoane: SONER 313 (microfoane pentru cei care nu necesită funcţii avansate şi care pot fi folosite pentru şedinţe sau convorbiri online) şi VOICER 521, VOICER 721 şi VOICER 931 (microfoane cu numeroase opţiuni de configurare). Gama completă de produse urmează să fie lansată în România în al doilea trimestru al anului.

VOICER 521 este primul microfon din linia premium Lorgar şi poate fi folosit pentru nevoi diverse – gaming, şedinţe online, podcasturi sau streaming. Microfonul are opţiunea „Tap-to mute”, pentru oprirea sunetului dintr-o simplă atingere. Placa de sunet încorporată permite conectarea căştilor direct la microfon şi monitorizarea progresului înregistrării, fără a porni computerul sau reportofonul.

Microfon ASBIS Lorgar VOICER 521

VOICER 721 este proiectat pentru gameri şi oferă o rată de transmisie vocală de referinţă de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biţi. Microfonul are un model polar cardioid, asigurând o transmisie clară a vocii datorită suprimării sunetelor şi zgomotelor externe. 

Microfonul vine cu un pachet de tipul „Plug & Play”: cablu USB Type-C de 2 m, trepied, suport de şoc şi accesorii de montare. Suportul pentru şocuri, filtrul pop şi ecranul din spumă vor îmbunătăţi calitatea înregistrării vocii prin blocarea zgomotelor străine din aer şi a vibraţiilor.

Microfon ASBIS Lorgar VOICER 721

VOICER 931 este creat pentru jucătorii sau creatorii de conţinut care doresc să facă streaming, să înregistreze videoclipuri sau podcasturi, oferind o rată de transmisie vocală de referinţă de 48 kHz, cu o rată de transmisie de 16 biţi. În plus, şi acest microfon are un model polar cardioid, iar sensibilitatea gadgetului este de aproximativ 40 dB. Pe lângă pachetul „Plug & Play”, prezent şi la modelul VOICER 721, acesta vine şi cu un suport pantograf, care uşurează poziţionarea microfonului pe orice suprafaţă.

Microfoanele Lorgar sunt compatibile cu sistemele de operare Mac, Windows, Android şi Sony PlayStation. De asemenea, dispozitivele acceptă Discord, OBS, FL Studio, Skype, Zoom şi alte aplicaţii potrivite pentru jocuri, streaming şi chat.


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite