Apple a patentat, în 2011, o tehnologie care ne duce cu gândul la iWatch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea, ataşată cererii de acordare a brevetului, prezintă un display flexibil capabil să se curbeze pe încheietura mânii FOTO United States Patent and Trademark Office
Imaginea, ataşată cererii de acordare a brevetului, prezintă un display flexibil capabil să se curbeze pe încheietura mânii FOTO United States Patent and Trademark Office

Ceasul Apple a primit foarte multă atenţie săptămâna aceasta şi zvonurile pare să nu se oprească. Cel mai recent este alimentat de o cerere de patent pe care compania din Cuopertino a depus-o în 2011, potrivit The Verge.

Apple a depus, în 2011, o cerere în care era prezentat un dispozitiv video portabil, cu display flexibil, care este destinat purtării “în jurul unui membru”.

Imaginea ataşată brevetului sugerează că încheietura mâinii ar fi cel mai potrivit loc pentru aşezarea  dispozitivului, care este considerat drept un “accesoriu” menit să funcţioneze în tandem cu un alt dispozitiv mobil. Între cele două gadgeturi ar exista o legătură bi-direcţională.

Imaginea arată, de asemenea, că dispozitivul şi-ar putea da seama de cum ar fi prins de încheietură astfel încât să poată afişa imaginile pe spaţiul disponibil. 

Dacă  judecăm gadgetul după descrierea din brevet,  realizăm că acesta este mai mult un accesoriu decât un smartwatch de sine stătător. Cu toatea astea, patentul demonstrează intenţia Apple de a creea o un gadget care să se muleze pe încheietura utilizatorilui.

De asemenea, sperăm că, dacă într-adevăr va lansa un ceas, Apple nu va folosi design-ul de brăţară "slap wrap” (o brăţară făcută dn schelet de oţel învelit în material textil care la contactul cu mâna se curbează).

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite