AC Milan şi Inter, licenţiate complet în noul joc FIFA. AS Roma devine Roma FC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FIFA 21 AC Milan

Astăzi, EA SPORTS a anunţat formarea unui nou parteneriat cu cluburile italiene AC Milan şi Inter Milano, şi încheierea unei înţelegeri cu AS Roma.

EA SPORTS va ajuta cele două cluburi din Milano să îşi dezvolte bazele de suporteri, oferind celor peste 100 de milioane de fani FIFA din întreaga lume posibilitatea de a interacţiona şi de a juca cu A.C. Milan şi Inter Milan, pe stadionul San Siro.

„Dezvoltarea continuă a parteneriatelor strategice din Italia este esenţială pentru viziunea şi angajamentul nostru, de a creşte iubirea pentru sport şi, în acest caz, pentru fotbal la scară globală prin experienţe interactive autentice”, a spus Nick Wlodyka, Vicepreşedinte şi GM, EA SPORTS FIFA.

 „Ne dorim să oferim fanilor o experienţă FIFA inovatoare şi interactivă pentru anii următori.”

FIFA 21 AC Milan

În afara celor două acorduri, EA SPORTS anunţă că parteneriatul dintre EA SPORTS FIFA şi AS Roma se va încheia în acest an, însă acest lucru nu va influenţa aspectele autentice ale jucătorilor sau chimia dintre aceştia în modul FIFA Ultimate Team.

Astfel, AS Roma se va afla într-o situaţie similară cu Juventus anul trecut, echipa primind un nou nume în joc (Roma FC), cu un echipament şi insignă diferită de cea oficială.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite