150.000 de atacuri pe secundă - cea mai mare bursă de bitcoini a dispărut după o campanie de hacking intensă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Platforma de schimb de bitcoins, MtGox, care a depus actele pentru faliment săptămâna trecută era atacată de 150.000 de ori pe secundă.

Mulţi s-au întrebat de ce MtGox, cel mai mare schimb valutar de bitcoini a dispărut brusc. Se pare însă că problemele nu sunt imediate, ci au o istorie. MtGox era fraudată în mod constant, deoarece hackerii au intrat în sistemul lor, iar acum un raport arată că hackerii atacau de 150.000 de ori pe secundă site-ul folosind atacuri de tip DDoS, care încarcă serverele unei compani.

Schimbul din Tokio a admis că a pierdut jumătate de miliard de dolari în bitcoini, după ce a început să fie atacat şi vulnerabilizat. Faza finală a atacurilor a început pe 7 februarie, potrivit phys.org.

Un atac DDoS foloseşte mai multe computere sau servere pentru a trimite o avalanşă de date către o ţintă, pentru a-i vulnerabiliza sistemul. După ce MtGox a fost atacat, 750.000 de bitcoini stocaţi au dispărut.

image

MtGox dispare, Satoshi Nakamoto apare

În timp ce bursa cea mai mare de bitcoini dispărea, la Los Angeles era descoperit creatorul monedei virutale - Satoshi Nakamoto. Nu e un pseudonim, ci numele său real. E un bărbat de 64 de ani, de origine japoneză, care încă neagă implicarea sa în lumea bitcoinului, deşi jurnalista “Newsweek” a fost confirmată de poliţiştii care au fost lângă ea, pe terasa casei lui Satoshi Nakamoto. 

FOTO VIDEO Presupusul creator al bitcoin, urmărit prin Los Angeles de jurnalişti. „Nu am zis că am avut vreo legătură cu bitcoin”

Omul care a făcut bitcoin a fost descoperit. Revista "Newsweek" a ajuns la el - "Nu pot vorbi despre asta, nu mai sunt implicat"

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite