FOTO Cum s-au văzut din spaţiu incendiile devastatoare din California

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompieri se luptă cu incendiul Thomas care a pornit peste noapte în Ventura California Statele Unite ale Americii FOTO EPA-EFE / John Cetrino

Pentru cine nu a intrat pe internet în ultimele zile, incendiile din California ar putea reprezenta o noutate. Acestea au fost printre cele mai serioase din ultimii ani şi au cuprins zone vaste din statul de pe Coasta de Vest a SUA.

Din videoclipurile viralizate pe internet ne-am putut da seama că incendiile nu au fost deloc de neglijat. Acestea au ars sute de hectare de pădure şi au distrus 500 de clădiri în calea lor. Imagini suprinse cu ajutorul unui satelit ne ajută să ne dăm seama că cele şase incendii au fost chiar mai serioase decât ne-am imaginat iniţial.

incendiu california

În plus, aproximativ 5700 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a se lupta cu flăcările, iar oficialii americani au spus că foarte mulţi dintre aceştia au fost chemaţi în ajutor din alte state învecinate Californiei.

incendiu california

Printre zonele afectate de incendii se numără mai multe cartiere din Los Angeles, printre care şi renumitul Bel Air, din zona adiacentă Hollywood-ului. De asemenea, pe lângă Los Angeles, alte oraşe mari afectate din California au fost San Diego şi Santa Ana.

incendiu california

FOTO via BBC

ȘtiințăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite