Semnele că un mariaj este sortit eşecului, dezvăluite de avocaţi specializaţi în divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din dorinţa de a împărtăşi cât mai multor oameni cauzele principale care duc la o despărţire, câţiva avocaţi specializaţi în divorţuri au vorbit despre motivele pentru care clienţii lor au ales să-şi separe destinele.

Este un semn rău dacă partenerii unui cuplu nu comunică, însă această problemă este doar unul din motivele care pot duce la separare. Deşi am avea tendinţa să credem că cearta nu este cel mai bun lucru care se poate întâmpla, în unele cazuri poate fi un mod sănătos de a detensiona situaţia, scrie huffingtonpost.com. Dacă partenerii nu-şi exprimă nemulţumirile, blocajul creat va duce în scurt timp la un final nefericit, este de părere Jason Levoy, avocat specializat în divorţuri, din New York City.

Semne care indică un divorţ:

Viaţa sexuală este în derivă

„Acest lucru poate părea evident. Dar uneori partenerii pot rămâne împreună chiar dacă nu mai există o viaţa sexuală. Da, există relaţii care rezistă fără sex şi, ca avocat de divort, nu este un şoc atunci când un client îmi spune că de câţiva ani nu a făcut sex cu partenerul de viaţă. Totuşi, suntem fiinţe vii şi sexul este o dorinţă naturală“. - Randall M., Georgia.

Au puţine lucruri în comun

„Deşi este adevărat că extremele se atrag, nu presupune că acele calităţi vă vor păstra împreună. De exemplu, dacă unul dintre parteneri este un extrovertit şi îi place să iasă şi să petreacă până la primele ore ale dimineţii, iar celuilalt îi place să facă o baie caldă seara, urmată de un pahar cu lapte şi o carte bună, este extrem de greu ca cei doi să aibă o viaţă lungă împreună“ - Lisa Helfend Meyer , Los Angeles.

Pun cariera înaintea relaţiei

„Poate fi o adevărată problemă atunci când un partener pune întotdeauna cariera mai presus de orice altceva, inclusiv de relaţie. Celălalt partener va începe să respingă situaţia. Chiar şi în cazul celor mai puternice relatii, punerea carierei înaintea partenerului de viaţă va crea acelaşi deznodământ“ - Christian Denmon, avocat de divorţuri în Tampa, Florida.

Resimt dispreţ unul faţă de celălalt

„Dispreţul este indicatorul cheie care arată că o relaţie se va sfârşi în curând. Partenerii trebuie să se respecte şi să aprecieze lucruile diferite ale omului alături de care trăieşte, fără a încerca să le catalogheze“ - Karen Covy , Chicago.

Nu respectă modul în care partenerul îşi arată iubirea

„Cunoaşterea limbajului iubirii partenerului şi modul în care acesta se simte apreciat este un lucru esenţial în relaţiile de durată. Deşi partenerii se pot iubi reciproc, se poate ca ei să aibă moduri diferite de a-şi exprima dragostea. De exemplu, în cazul în care unul dintre soţi îşi arată dragostea prin lucruri utile sau cadouri, dar celălalt preferă să primească dovezi de iubire prin intermediul afirmaţiilor, atingerilor sau petrecerea timpului împreună, este posibil să nu se simtă cu adevărat iubit.“ - Dennis A. Cohen, Marina del Rey, California.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite