Răzbunarea unui bărbat înşelat stârneşte indignare: şi-a scos iubita goală în stradă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furios după ce şi-a surprins iubita în timp ce le trimitea poze cu ea dezbrăcată altor bărbaţi, un tânăr din New York o obligă pe aceasta să iasă goală în stradă, drept răzbunare pentru că i-a trădat încrederea.

Femeia este umilită în văzul lumii de bărbatul furios, notează publicaţia Daily Mail, timp în care o filmează cu telefonul mobil şi o jigneşte.

Înregistrarea postată pe internet a provocat indignare în rândul celor care au văzut-o, mulţi considerând gestul bărbatului deplasat, indiferent de greşeala făcută de iubita sa. Iniţial, filmarea o arată pe femeie acoperită cu un prosop, dar bărbatul i-l smulge, iar aceasta încearcă să-şi acopere goliciunea ascunzându-se după maşinile de pe stradă.

În timp ce o filmează, bărbatul strigă în spaniolă: „Scoate prosopul! Cooperează … Arată ce eşti, atât de extraordinară. Eşti o prostituată. Haide. Spune de ce faci asta. Scoate prosopul şi plăteşte pentru ruşinea pe care o simt după ce ţi-am spus cât eşti de frumoasă şi că vreau să întemeiez o familie alături de tine, pentru ca tu să vorbeşti în timpul ăsta cu încă şapte bărbaţi.” Femeia este auzită cum răpunde la acuzele bărbatului, încercând să se apere: „Dar nu ca să fac sex cu ei.”

Multe dintre persoanele care au urmărit filmuleţul au postat comentarii în care spun că tânăra nu merita să fie astfel umilită, chiar dacă a făcut ceea ce susţine iubitul său. Alţii, consideră însă că femeia pare destul de calmă în situaţia dată, la fel şi iubitul, şi se întreabă dacă nu cumva totul este o înscenare.

Răzbunarea unui bărbat înşelat: şi-a scos iubita goală în stradă 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite