Prostituatele de la Rio speră ca Jocurile Olimpice să le aducă iubiţi cu bani care să le ia de neveste: „O ocazie care apare o dată în viaţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 12.000 de prostituate din Rio de Janeiro se pregătesc intens să facă faţă solicitărilor din perioada Jocurilor Olimpice, eveniment care începe în noaptea de vineri spre sâmbătă, 6 august. Damele de companie visează la poveşti de dragoste ca în filmul „Pretty Woman”, când un om de afaceri bogat se îndrăgosteşte de o prostituată.

Juliana este una dintre cele 12.000 de prostituate care îşi vor oferi serviciile pe durata Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, care încep sâmbătă, 6 august. Multe au stabilit tarife speciale pentru acest eveniment, convinse că vor face o avere de pe urma străinilor care vor veni în ţara lor. 

Juliana a declarat pentru publicaţia „Daily Mail” că multe îşi găsesc clienţi pe Facebook şi cu ajutorul aplicaţiei pentru întâlniri Tinder. Aceasta speră ca Jocurile Olimpice, „ocazie care apare o dată în viaţă”, să-i scoată în cale un sportiv care participă la Olimpiadă, care să se îndrăgostească de ea şi să-i ofere o viaţă de poveste. 

De altfel, acesta este scenariul care speră să se adeverească multe dintre fetele de consumaţie de la Rio, ca în filmul de succes „Pretty Woman” (Frumuşica), despre un om de afaceri (interpretat de actorul Richard Gere) care se îndrăgosteşte de o prostituată frumoasă, întruchipată de actriţa Julia Roberts.

Vreau să câştig medalia de aur pentru munca pentru care o fac la Olimpiadă, dar am de înfruntat foarte multă competiţie, după cum a mărturisit Juliana, de 23 de ani.
image

Juliana, una dintre miile de prostituate din Rio speră să tragă lozul cel mare în timpul Olimpiadei şi să găsească un sportiv care o va cere de nevastă. FOTO Daily Mail 

Prostituţia este legală în Brazilia, însă autorităţile au anunţat că vor lua măsuri pentru a controla serviciile de acest gen pe timpul Olimpiadei. Totuşi, Juliana nu crede că poliţia o să-i facă probleme. 

”De ce să-mi fac griji din cauza poliţiei? Sunt şi ei printre clienţii mei. Prostituţia este acceptată în Brazilia ca orice altă meserie şi este o modalitate uşoară de a face bani în vremuri grele. Sunt prea puţine locuri de muncă în oraş, totul este foarte scump şi economia are de suferit. Toate fetele alături de care muncesc sunt foarte încântate de Olimpiadă, este o ocazie să facă bani şi poate să întâlnească un iubit sau un soţ care să le ducă departe de viaţa asta”, a mărturisit Juliana. 

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri