Prima TV: Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu
Şerban Huidu

Şerban Huidu s-a retras la ţară împreună cu un psiholog, după ce duminică a provocat un accident în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, potrivit ediţiei de marţi seară a jurnalului de ştiri "Focus" de la Prima TV.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spunea Şerban Huidu în mesajul său.

image

 redactor-șef Adevărul
Viaţa e un mare cârcotaş

Huidu şi prietenii



După ce, luni seară, Prima TV a transmis mesaj trimis de Şerban Huidu, în această seară, colegii săi au transmis în cadrul jurnalului de ştiri că acesta s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog.

Tot  ei susţin că familia Balogh a fost contactată de familia lui Şerban Huidu şi vorbesc zilnic la telefon. Lungu Ştefan Balogh, în vârstă de 65 de ani, a decedat în accidentul de duminică.

"Nu vă faceţi griji, sunt un om normal la cap. A fost destinul, de rest, cred că mă descurc", a transmis marţi familiei Huidu şi vărul lui Ştefan Lungu Balogh, şoferul decedat în accident.

După ce luni seara a fost contactat de familia lui Şerban Huidu la morga spitalului judeţean Braşov a ajuns şi vărul Magdei Drăghici, femeia care a decedat în accidentul de duminică.

"Nu consider nici că este o personalitate, nici că trebuie să i se facă dreptate, nici că trebuie luat în braţe de poliţie", a spus vărul Magdei Drăghici, citat de Prima TV. El a mai spus că Şerban Huidu şi toţi cei care fac ca el ar trebui să primească "cele mai mari pedepse".

Reporterii de la Adevărul l-au surprins însă pe Şerban Huidu întorcându-se acasă. El a fost  adus de fratele său, Vlad, cu o maşină cu geamuri fumurii. Vezi aici detalii!

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, marţi, urmărirea penală faţă de realizatorul Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Citiţi şi:

EDITORIAL, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

EXCLUSIV Martor la accidentul lui Huidu „Nu a derapat. Huidu a intrat în depăşire, cu viteză, fără să semnalizeze. Urla: Sunt distrus!"

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu a declarat la poliţie că maşina sa a derapat. SUV-ul nu avea cauciucuri de iarnă

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu conţine 11 sancţiuni. Ultima pentru depăşirea vitezei legale, în august

Comisia medicală a aprobat transferul lui Şerban Huidu în Bucureşti! Spitalul Universitar din Capitală şi-a dat acordul pentru primirea familiei Huidu

Avocata Paula Iacob: cum poate scăpa Huidu de puşcărie. Vezi cum şi-a spălat păcatele Carmen Păunescu, cea care a ucis în trafic trei oameni

Socrul lui Huidu: “Şerban este distrus de cele întâmplate”

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

A murit Ioan Garbis, singura victimă care iniţial supravieţuise în urma accidentului produs de Şerban Huidu. Inima sa nu a mai rezistat

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite