Petrecerile ascunse ale miliardarilor lumii: ritualuri sataniste, orgii şi droguri ciudate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Le place să petreacă şi o fac ca nimeni altcineva, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce adeseori legile. Bogaţii lumii fac tot posibilul să ţină aceste lucruri ascunse de ochii celorlalţi.

Fie că este vorba de iahturile ancorate la Cannes în timpul Festivalului de Film, fie că vorbim despre o petrecere într-o reşedinţă din  Silicon Valley sau de un castel din Franţa, miliardarii lumii fac tot posibilul să se distreze.

Astfel, în lumea investitorilor putred de bogaţi din Silicon Valley, petrecerile cu femei tinere – culmea, tot din industria IT – cu droguri ciudate şi orgii au devenit un stil de viaţă. Scriitoarea Emily Chang vorbeşte în cartea „Brotopia“ despre aceste petreceri. „Investitori de top şi patronii unora dintre cele mai mari branduri din lume vin la astfel de petreceri care au loc o dată pe lună, vineri sau sâmbătă, în reşedinţa unuia dintre ei. Din motive evidente, telefoanele mobile sunt interzise. E plin de miliardari şi de fete care încă nu au împlinit 30 de ani. Totul începe cu o cină pregătită de un chef celebru, continuă cu băutură şi cu droguri, preferatul fiind MDMA (Ecstasy). De aici, totul se schimbă: sunt dezinhibaţi, se grupează câte 3-4 şi încep să devină intimi, pentru ca totul să se termine cu o mare orgie. De multe ori, prietenele şi soţiile lor sunt şi ele la aceste petreceri. Cineva din afară ar spune, cu siguranţă: «Ce demenţă!» Problema este că pentru ei nici măcăr nu e ciudat, aceasta e normalitatea lor, e stilul lor de viaţă“, scrie Emily Chang în cartea sa, citată de click.ro

Prostituţie la Cannes

În spatele cortinei, departe de lumina reflectoarelor, la Cannes, în timpul celebrului Festival de Film, este o lume plină de prostituate de lux.

Festivalul de Film de la Cannes adună în fiecare an vedete ale cinematografiei mondiale, milardari din toată lumea dar şi prostituate de lux. Elie Nahas, un om de afaceri libanez, condamnat într-un dosar de prostituţie, despre secretele murdare din „culisele“ acestei lumi şi dezvăluie că modele de top şi chiar şi actriţe sunt angrenate, în timpul festivalului, în ceea ce el numeşte „cea mai profitabilă afacere“.
Afaceristul, care are o agenţie de modele în Beirut, a fost mâna dreaptă a lui Mutassim Gaddafi, fiul fostului dictator libian Muammar Gaddafi (ambii omorâţi în 2011). Nahas a fost arestat deoarece conducea o reţea de prostituţie care a oferit serviciile a peste 50 de tinere de diverse naţionalităţi unor oameni de afaceri arabi, în timpul Festivalului de la Cannes. Femeile erau modele, escorte full-time, dar şi foste câştigătoare ale unor concursuri de miss.

Despre câţi bani este însă vorba? „Sume mult mai mari decât vă puteţi închipui“, dezvăluie Nahas, care precizează că toate fetele frumoase şi educate ajung la hotelurile de lux, unde stau arabii cu bani. „Pot ajunge să câştige şi 40.000 de dolari într-o noapte. Arabii sunt cei mai generoşi oameni din lume. Dacă te plac, îţi vor da o grămadă de bani. La Cannes, ţin bani în «cărămizi» de 10.000 de euro. Pentru ei e doar hârtie. Vor înmâna aceşti bani unei fete fără ca nici măcar să-i numere“, declară afaceristul.

„Cu siguranţă veţi recunoaşte şi câteva nume de la Hollywood. Sunt actriţe care nu mai au o carieră tocmai strălucitoare şi care fac aceste lucruri în Cannes şi îşi spun că e OK. Însă tot prostituţie se numeşte. Dar ce să faci dacă lor le plac atât de mult banii?“, mai spun el.

„În fiecare an, în perioada festivalului, 30-40 dintre cele mai luxoase iahturi din lume sunt ancorate la Cannes. Fiecare iaht aparţine unei persoane foarte bogate şi cunoscute. Pe fiecare iaht sunt cel puţin 10 fete, aproape dezbrăcate, de obicei modele. E vorba de băutură, droguri şi femei frumoase. Aceste fete îşi aşteaptă plicul la sfârşitul serii. Asta se întâmplă de 60 de ani“, mai spune Nahas.

Ocultism în familia Rothschild

Pe 12 decembrie 1972, Mariei-Hélène de Rothschild, membră a dinastiei europene de origine iudaico-germană Rothschild, una din cele mai puternice elite din lume începând cu secolul al XVIII-lea, a organizat un bal suprarealist într-unul din palatele înstăritei sale familii, Château de Ferrières, din Franţa.

Petrecerile femeii, despre care se spune că făcea parte din controversata societate secretă Illuminati, erau exclusiviste şi abundau în detalii bizare. La balul organizat în reşedinţa franţuzească, petrecăreţilor, care se învârteau, de asemenea, în cercuri înalte, li s-a impus un cod vestimentar avangardist: „costume negre, rochii lungi şi pălării suprarealiste”. Dovadă că evenimentul nu era pentru oricine, invitaţiile de intrare erau scrise invers şi puteau fi citite doar în oglindă. Inversiunea este, potrivit teoreticienilor conspiraţionişti, un element comun în practicile satanice.

Evenimentele organizate în acest scop erau desfăşurate în mare secret, motiv pentru care abia la aproape 50 de ani de la balul lui Marie-Hélène de Rothschild fotografiile incredibile au început să împânzească internetul.

În imagini, gazda petrecerii apare purtând un cap uriaş cu coarne, ai cărui ochi lăcrimează diamante autentice. Doi dintre invitaţi zâmbesc în faţa unui manechin-cadavru, în timp ce alţii apar machiaţi sau costumaţi, purtând măşti demonice şi bizare, cu coarne.

Decoraţiunile sunt de-a dreptul înspăimântătoare: capete găurite ale unor bebeluşi de jucărie zac aruncate pe mese, printre lumânări aprinse.

Printre invitaţii la acea petrecere  s-au numărat şi faimosul pictor spaniol Salvador Dali, fotografiat în compania unei femei care poartă pe cap un spectaculos acoperământ din flori, dar şi legendara actriţă Audrey Hepburn, o prietenă apropiată a Mariei-Hélène.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite