Obiceiuri nebuneşti la nunţile chinezeşti: miresele se lasă pipăite pe sâni de oaspeţi, iar tinerii căsătoriţi sunt forţaţi de invitaţi să facă sex în faţa lor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezii au unele dintre cele mai ciudate şi mai indecente tradiţii de nuntă, fapt dovedit de o serie de filmuleţe, în care mirii apar în ipostaze dintre cele mai neobişnuite.

Spre exemplu, la petrecerea de nuntă, miresele lasă invitaţii să le dezbrace de rochie şi să le apuce de sâni (foto), în timp ce se fotografiază cu fiecare în parte, ca să strângă bani pentru luna de miere. 

Un obicei şi mai nebunesc este cel în care mirii sunt obligaţi de către invitaţi să se dezbrace şi să facă sex în faţa lor, în timp ce aceştia îi filmează şi le dau indicaţii de pe margine. 

Alţi tineri căsătoriţi devin ţinta unor farse. Într-un videoclip apărut luna trecută, un grup de invitaţi dă buzna în dormitorul mirilor cu o cameră de luat vederi, în noaptea nunţii, şi îi surprind pe aceştia în timp ce fac sex, punându-i într-o situaţie stânjenitoare.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite