O tânără a escaladat muntele Rainier în rochie de bal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ două milioane de turişti se aventurează să escaladeze, an de an, muntele american Rainier, dar niciunul nu s-a gândit, până anul trecut, să îmbrace o ţinută de bal pentru această ocazie. Dornică să păstreze vie amintirea unei zile petrecute cu prietenii, o tânăra americană a urcat pe munte, într-o rochie pompoasă, „înarmată“ cu o pereche de aripi şi o coroniţă.

„Viaţa nu-ţi cere, întotdeauna, să demonstrezi ceva. Uneori este suficient să te distrezi, să te bucuri de ea“, a scris tânăra care, în 2012, a escaladat muntele Rainier îmbrăcată asemenea unei prinţese. „Nu am vrut să ating un obiectiv prin această escapadă. N-am urmărit nimic şi, în final, cu toţii ne-am distrat de minune“, a adăugat ea pe platforma socială Reddit.

image

  

Plină de adrenalină, cu o coroniţă pe cap şi o pereche de aripi în spate, tânăra a hotărât să se aventureze în rochie de bal pe munte, sprijinită fiind de soţul şi de prietenii ei. „La un moment dat, chiar au folosit rochia mea pe post de cort“, a explicat ea, cu entuziasm. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite