Nume de robot pentru un bebeluş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil nenăscut ar putea primi numele Megatron, după robotul malefic din seria „Transformers“, dacă unchiul său reuşeşte să strângă un milion de prieteni pe grupul de pe Facebook.

Potrivit „The Daily Mail", unchiul, Mike Affinito, a făcut pe site-ul de socializare grupul numit „Sora mea a zis că dacă găsesc un milion de fani îşi va numi bebeluşul Megatron".

Deşi autenticitatea poveştii nu a fost confirmată, cu luni bune înainte de naşterea bebeluşului, programată la 9 august, există deja aproape 850.000 de fani.

„Megatron, antagonistul din «Transformers», este un idol în cultura americană. Dacă vă gândiţi că este o idee proastă sau că micuţul va avea probleme din cauza numelui, nu priviţi în ansamblu problema. Dacă va fi băiat, ar putea primi şi numele de Troy sau oricare altul. Dacă ar fi fetiţă, ar putea fi numită şi Megan", comentează unul dintre susţinătorii ideii.

Viitoarea mămică, Melissa, a scris şi ea un comentariu. Ea spune că a fost de acord pentru că nu a crezut că această idee va lua o asemenea amploare. Alaan Franklin, un alt prieten al grupului, adaugă:

„Eu mi-am schimbat legal numele din cauză că părinţii mei mi-au pus unul care nu mă reprezenta. Dacă nu e de acord, îl poate schimba oricând". Un alt prieten spune că ştie un bărbat numit Superman, care e extrem de fericit pentru că, prin prisma numelui, agaţă multe femei. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite